Mazón trasllada les propostes del PP a empresaris, agricultors i associacions de Pego

La campanya electoral comença a agafar força a poc a poc, i els carrers de Pego llueixen ja totes les pancartes i cartells dels partits que es presenten a les eleccions municipals i autonòmiques del 28 de maig.  Un dels fets significatius és la visita, ja per segona vegada en un mes, del president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón. Ahir va estar de nou a Pego per a reunir-se amb representants de diferents col·lectius i traslladar-los el programa i propostes del Partit Popular per a la pròxima legislatura.

Fa unes setmanes el president del PPCV va estar a Pego per a compartir taula i mantell amb afiliats i simpatitzants. En aquesta segona ocasió, Mazón va estar a la seu electoral de Populars Pego, on es va donar cita amb un grup d’empresaris, agricultors, representants de col·lectius socials i membres del partit. Ho explicava el candidat a l’alcaldia de Pego, Ferran Gonzàlez, qui ahir va fer una nova crítica a la gestió del govern municipal.

En la seua intervenció, Carlos Mazón va incidir especialment en la situació del sector agrícola i va parlar d’una falta d’ajudes del govern de la Generalitat Valenciana als agricultors “davant la sequera que tant afecta al camp”. En conclusió, el candidat a la Generalitat afirmà que “Estem davant un govern que s’oblida constantment dels agricultors, dels regants i de l’aigua que necessita la província d’Alacant”.

D’altra banda, Mazón reiterà que «la candidatura de Ferran Gonzàlez és la del canvi a Pego» i traslladà als assistents les promeses electorals que ja va avançar en la seua primera visita. És a dir, ahir es va comprometre de nou a fer “el centre de dia que Pego necessita” i un centre de negocis per a dinamitzar el municipi”.

 

657 Visites
Hola!!