Cap de setmana d’automobilisme a Pego amb el Ral·li Ciutat de Gandia

Els i les amants del món de l’automobilisme podran gaudir a Pego del Ral·li Ciutat de Gandia Trofeu Pego-Xaló. Hui divendres la prova arranca amb l’obertura del parc i descàrrega dels més de 70 vehicles participants, a les tres de la vesprada a Gandia. La cerimònia d’eixida es farà a les huit i mitja, al passeig del Prado de Gandia. Més tard, a les deu de la nit s’haurà tancat el parc d’assistència dels vehicles a Pego, que quedarà així enllestit per a rebre els competidors en la jornada de demà.

Segons el calendari publicat per l’organització, que correspon al club Automóvil Gandia, l’eixida al primer tram, que serà contra-rellotge, es donarà demà dissabte a les huit menys quart del matí des del passeig del Prado de Gandia. I en finalitzar el tram, els participants es reagruparan al passeig Míchel a Pego, a partir de les onze i vint del matí.

Des del passeig es donarà l’eixida per a la realització dels següents trams que discorreran per Pego i les Valls al llarg de tota la jornada i fins a les nou de la nit, hora prevista per a la fi del ral·li. L’acte de lliurament dels trofeus està previst per a les nou i mitja de la nit al passeig Cervantes.

Ahir el secretari del Club Automovilismo Gandia, José Antonio Orengo, es va reunir amb regidors de l’Ajuntament de Pego, que col·labora en l’organització del ral·li junt amb l’Ajuntament de Xaló, per tal de traslladar-los els detalls d’aquesta 17 edició del Ral·li Ciutat de Gandia Trofeu Pego-Xaló.

Escoltem a José Antonio Orengo:

 

623 Visites
Hola!!