150 persones participaran en l’espectacle de la cerimònia inaugural dels Minijocs a Pego

Falten 3 dies per a la celebració dels Mini Jocs Olímpics de la Marina Alta, estem en un compte arrere que ve marcat a hores d’ara per les previsions meteorològiques. L’organització segueix les prediccions amb l’esperança que les probabilitats de pluja desapareguen i l’edició número 14 dels Mini Jocs Olímpics de la Marina Alta puga disputar-se aquest cap de setmana a Pego amb total normalitat.

Cal recordar que hi participaran 1.300 xiquets i xiquetes de 17 localitats de la Marina Alta: Beniarbeig, Benissa, El Poble Nou de Benitatxell, Calp, Dénia, El Verger, Els Poblets, Gata de Gorgos, Mancomunitat de la Rectoria, La Xara, Ondara, Orba, Pedreguer, Teulada-Moraira, Xàbia, Xaló i Pego. Divendres, dissabte i diumenge competiran en un total de 17 modalitats esportives, com són d’atletisme, bàsquet, boccia, BTT, escacs, futbol, futbol sala, gimnàstica rítmica, handbol, hípica karate, natació, pàdel, pilota valenciana, tenis, vela i voleibol.

Les competicions començaran divendres a les tres i mitja de la vesprada i es disputaran a les diferents instal·lacions esportives de Pego: el pavelló Ausiàs March, la pista d’atletisme El Pujol, el camp de futbol Cervantes, la pista poliesportiva Roja, el gimnàs de l’antic institut, la pista poliesportiva La Trilladora, la piscina coberta municipal, la pista de BTT del Club Ciclista Pego i les Valls, les pistes dels col·legis Ambra i Rosalia Bondia, el Club de Tenis Pego i els carrers Pere Sala i Santa Teresa. Les probes de vela es faran al Club Nàutic de Xàbia i les d’hípica a un centre hípic de La Xara. L’oficina de coordinació dels Minijocs estarà a les instal·lacions d’Infojove Pego, a l’antic institut.

Però, abans que arribe divendres, a Pego hi ha actes ja relacionats amb els Minijocs. De la programació i tota la intendència de l’esdeveniment hem parlat amb el tècnic d’Esports de l’Ajuntament de Pego, departament que organitza els Mini Jocs Olímpics de la Marina Alta, amb la col·laboració de la Xarxa Esportiva comarcal. Escoltem a Josep Llorca:

Hem de recordar que divendres la cerimònia inaugural comptarà amb un espectacle preparat pel director del Festival d’Arts Escèniques, Marc Pons, i les seues ballarines i ballarins. Hi participaran diferents col·lectius i associacions pegolins. Un espectacle que no deixarà ningú indiferent i que marcarà una fita històrica. Es podrà presenciar a les huit a la pista del Pujol, però, els qui no puguen assistir-hi tenen l’oportunitat de seguir la cerimònia en directe via streaming a través de Youtube. Més endavant podrem anunciar a través de quin canal.

I, per últim, recordar també que diumenge a les 13:30 hores tindrà lloc l’acte de lliurament de medalles i cloenda dels Minijocs, a la pista del Pujol si la climatologia ho permet.

D’altra banda, com ha indicat Josep Llorca, dissabte de matí estarem en directe des del passeig Cervantes per a donar veu als i les protagonistes. Però abans, el dijous dia 18, transmetrem en directe l’arribada de la torxa olímpica a Pego a partir de les 11 del matí, a través del 107.8 de l’FM i de www.radiopego.com.

 

1093 Visites
Hola!!