Marga Campoy Fuentes guanya el 1r premi de Reis de l’Associació de Comerciants de Pego

Així es va endur 1.000 euros de guardó a gastar en els establiments que pertanyen a l’Associació de Comerciants de Pego. Anna Maria Banyuls Sendra i Carmen Arbona Escrivà es van endur el 2n i el 3r premi respectivament, dotats amb 250 euros cadascun.
Ja han passat uns dies des què els Reis d’Orient van passar per Pego a deixar tots els regals que tenien demanats menuts i grans. Tot i això en aquest informatiu, el segon de 2011, ens aturem en eixa vesprada de cavalcada a Pego perquè va ser després del missatge pronunciat per ses majestats quan l’Associació de Comerciants de Pego va fer públic el nom de les tres persones guanyadores del seu sorteig de Reis, tres guardons que volen continuar premiant la fidelitat de la seua clientela.

Va ser des del balcó de l’Ajuntament des d’on el vicepresident de l’Associació, Ximo Bolta, va donar compte dels tres premis que es repartiren. Un primer premi de 1.000 euros i un segon i un tercer premi de 250 euros cadascun.

El primer premi va recaure en Marga Campoy Fuentes. La butlleta de la sort va ser omplerta a Tabacalera nº3. El segon premi va ser per Anna Maria Banyuls Sendra donat per Electrodomèstics Ventalls. El tercer i últim premi va anar a mans de Carmen Arbona Escrivà i va ser donat per M-jou.
628 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!