La programació de l’oficina de Turisme de Pego i Les Valls comença amb força

La primera activitat proposada per 2011 va ser tot un èxit. D’altra banda, la Tourist Info s’ha apuntat al carro de les noves xarxes socials i ha obert un compte a Facebook.
El canvi d’un any a un altre comporta, entre d’altres coses, continuar treballant amb un nou impuls i amb forces renovades. Això podríem dir que és el que està fent l’oficina de Turisme de Pego i les Valls, que diumenge passat, 9 de gener de 2011, ja va dur a terme la seua primera activitat per a donar a conèixer les petites meravelles del nostre territori particular.

Així, diumenge passat es va realitzar la primera de les activitats que l’oficina de turisme ha organitzat per a donar a conèixer els racons més atractius de Pego i les Valls. I va estar un començament amb èxit, ja que en la ruta de senderisme anomenada ‘Camí de Forna a Vilallonga’, que recupera l’antiga senda que els habitants d’estos dos municipis utilitzaven com a via de comunicació, van participar 25 persones.

La pròxima excursió prevista tindrà lloc el dissabte 29 de gener al Parc Natural de la marjal Pego-Oliva. El seu cost és de 4 euros per persona i les persones interessades ja es poden inscriure telefonant al 96 640 08 43, que correspon a l’oficina de Turisme.

D’altra banda, l’oficina de Turisme no ha volgut perdre el tren de les noves xarxes socials i ha obert el seu propi espai a Facebook, com ho va fer fa un temps enrere Ràdio Pego, amb l’objectiu de brindar un canal més de comunicació i donar major projecció a les activitats i els atractius del municipi.

A través d’aquesta plataforma es poden trobar fotos dels recursos paisatgístics, culturals, patrimonials i festius, així com qualsevol classe d’informació turística.

A principis de desembre va començar el seu camí i en tan sols un mes ha aconseguit la xifra de 400 amics en el perfil de Turisme Pego, i de 175 fans en el perfil professional de Pego i les Valls.
585 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!