Un incendi obliga a desallotjar diverses cases de la marjal, al terme d’Oliva

Un incendi forestal declarat en el matí d’ahir en el paratge de la zona contigua a la marjal de Pego-Oliva va obligar a intervindre a bombers, brigades forestals i aeronaus i va causar el pànic entre els propietaris d’alguns habitatges situats als seus voltants.
L’incendi que es va declara ahir de matí a una zona contigua al Parc Natural de la Marjal en el terme d’Oliva va comptar amb tots els factors propicis per a la seua ràpida propagació: temperatures anormalment altes, vent de ponent i sequedat del terreny i de l’aire. Malgrat tot això, la immediata actuació dels equips d’extinció va aconseguir tallar les flames després que arrasaren unes tres hectàrees de vegetació de marjal a Oliva.

A causa de les flames tres habitatges van haver de ser desallotjats preventivament, i diverses persones van necessitar assistència mèdica d’efectius de la Creu Roja ja que van patir crisi d’ansietat al presenciar com el foc s’acostava perillosament a les seues llars. Finalment, però, cap de les cases va resultar afectada. La Generalitat va optar per enviar aeronaus al comprovar que l’incendi es trobava prop de diverses cases. Bombers, brigades rurals, Policia Local i Guàrdia Civil també van intervindre en les tasques d’extinció, que van acabar cap a les 14.30 hores després que les flames trobaren una vegetació de marjal molt seca a causa de l’absència de pluges.
681 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!