Marc Pons donarà classes de dansa a l’Escola de Música

L’Escola de Música de Pego ha anunciat una nova oferta formativa per al curs 2020/2021, es tracta de classes de dansa urbana i teatre musical que impartirà el coreògraf, ballarí i professor de dansa i psicomotricitat Marc Pons.


El creador i director del Festival de les Arts Escèniques celebrat en el Carnestoltes, donarà classes de les dos modalitats, dansa urbana, i teatre musical, en diferents nivells, tant per a xiquets, com per a adults. Així ho anunciava anit l’Agrupació Musical de Pego, a través de Facebook.


Segons indica l’escola de música, la dansa urbana i el teatre musical és una disciplina que incorpora la dansa i el teatre com a pilars de la formació. Desenvolupa l’expressió corporal, la improvisació i la creativitat dels alumnes. Per mitjà de jocs i recreacions teatrals es potencia la interacció i comunicació entre els membres del grup.

Es pot consultar totes les condicions, preus i horaris a través del mail escola.a.pego@gmail.com. La matrícula online està ja oberta al web de l’escola, fins completar l’aforament.

1346 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!