Agenda cultural: del 9 al 12 de juny

Una setmana més us parlem de les diferents propostes culturals a la Marina Alta. Per a aquesta setmana hi ha programades activitats online i físiques, ja que, poc a poc, tot torna a la “normalitat”. 

La fundació Baleària i l’ajuntament del Verger organitzen l’exposició Pell d’ànima, de Maria Casado i Joan Roselló, que s’inaugura hui, dimarts 9 de juny, a la Torre dels Ducs de Medinaceli. Ess podrà visitar fins el 10 de juliol. 

L’obra es caracteritza per mesclar elements quotidians i de la naturalesa. A més, en la mostra predominen les tonalitats banques i cada un dels elements exposats poden comunicar-se entre si, per a finalment dialogar individualment i en conjunt amb el visitant. 

L’horari de visita és de 18:00h a 21:00h de dimarts a dissabte. Cal respectar les normes i les recomanacions que exposa el centre per fer front a la COVID-19. Dins la Torre l’aforament és limitat, no poden haver més de 20 persones. Els visitants han d’utilitzar obligatòriament mascareta, mantindre la distancia interpersonal de dos metres, utilitzar gel hidroalcohòlic i la fulla de sala es pot consultar a través d’un codi QR.

La Regidoria d’Igualtat, Diversitats i Polítiques Inclusives de Pedreguer organitzat Feminisme sense quarantena. Es tracta de tres trobades online en les que s’analitzarà i es conversarà sobre l’impacte que ha tingut la pandèmia per a les dones i la nova situació a la que ens hem d’enfrontar.

Les xerrades compten amb la participació de professionals que han estat treballant durant l’estat d’alarma per a garantir que les dones no es queden arrere. Les quedades s’han organitzat via Facebook live de l’Ajuntament de Pedreguer.

La programació es divideix en tres xerrades. La primera se celebra hui, dimarts 9 de juny, en la que es parlarà de l’impacte que ha tingut la COVID-19 sobre les dones, nous reptes per a la conciliació i la corresponsabilitat. La conferència anirà a càrrec de Cloti Iborra a partir de les 19:00h. Les pròximes xerrades es duran a terme el dimarts 16 i 23 de juny a la mateixa hora.

 

Un dijous més, l’11 de juny, la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta ofereix un nou documental a través de la seva pàgina de Facebook.

Aquesta vegada es tracta del Grup de dones de la Marina Alta. Pedreguer 1979-2019. El reportatge parla d’un grup de dones que va sorgir l’any 1979, algunes d’elles joves, amb inquietuds i necessitats comunes. El grup de dones de la Marina Alta va nàixer a Pedreguer, reunides en les escoles velles per compartir i entendre un nou món que començaven a descobrir.

El documental que ha estat produït per l’Ajuntament de Pedreguer té una durada de 25 minuts i es podrà veure al Facebook de la MACMA @mancomunitatculturalmarinaalta a partir de les 22:00h. 

 

Arribem al divendres 12 de juny, dia en que la biblioteca de Gata de Gorgos dedica un conte als xiquets i les xiquetes. Cada setmana i de manera online es llegeix un llibre diferent. Si vols visualitzar el d’aquest divendres pots fer-ho a través del Facebook @bibliotecagata a partir de les 17:30h

 

1429 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!