Marc Giner queda segon en el Torneig Orysol de Gandia

Tot i haver estat uns quants dies sense competir. La propera cita que espera al tennista pegolí és intentar revalidar el títol del Torneig Orysol de Dénia.
Com en pilota, en tennis l’estiu és un període ple de competicions i els tennistes intenten no desaprofitar-ne cap per tal de millorar el seu particular marcador. És el cas del jove tennista pegolí, Marc Giner. El cap de setmana passat quedava segon en el Torneig Orysol de Gandia. Tot i este resultat, Giner reconeixia al nostre company d’Esports, Rixi Sendra, que durant la primera ronda i també durant la final, el seu joc va ser fluix. Explica Marc que “estava prou cansat”i el seu rival “ha donat un molt bon nivell”. La setmana del torneig era avaluada com a positiva pel tennista pegolí.

Reconeixia Marc Giner que l’òptim seria continuar jugant amb el nivell aconseguit al torneig de Gandia per tal de millorar la seua posició al rànquing de l’ATP, el que significaria que ha augmentat en punts totals els obtesos en la temporada passada i per tant que enguany ha aconseguit superar el seu propi joc. La presència en tornejos internacionals també ha tingut la seua recompensa.

Esta setmana Marc Giner buscarà revalidar el títol del Torneig Orysol de Dénia que va assolir l’any passat.

Reiterava el pegolí que “és una alegria molt gran” veure a la grada gent del teu poble, recolzant mentre t’enfrontes a qualsevol rival.699 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!