Creama Pego oferix un curs de monitor acompanyant de senderisme

El curs s’impartirà del 17 al 20 de setembre i té el recolzament de l’Ajuntament i l’obra social de CajaMediterráneo. Està destinat a persones desocupades amb inquietud per a desenvolupar comeses professionals en torn a serveis de turisme i medi ambient.
Tot i el futur incert de Creama, els municipis que hi formen part continuen la seua feina. L’exemple el tenim a Pego que ja ha programat, per mitjan de setembre, més concretament del 17 al 20, un curs de monitor acompanyant de senderisme. El curs està organitzat per Creama Pego amb el recolzament de l’Ajuntament de Pego i l’Obra Social CajaMediterráneo.

Els destinataris són aquelles persones sense feina que tinguen inquietud per desenvolupar comeses professionals en torn a serveis de turisme i medi ambient, en el medi rural.

Els objectius, desenvolupar en els participants els coneixements i habilitats adequats per a la realització d’activitats d’oci i turisme que són demandats per la societat i són considerades en l’actualitat com a jaciment d’ocupació com és el cas del senderisme.

També es vol potenciar en les persones desocupades, la posada en marxa d’iniciatives laborals que requerixen escassa inversió empresarial però que oferixen serveis d’interés, a baix o a mitjà cost, accessible a un bon nombre de possibles consumidors d’este tipus d’activitats, en zones amb capacitat de recursos per a dita escomesa, com és el turisme de natura.

La durada del curs proposat per Creama Pego de monitor acompanyant de senderisme és de 25 hores, en modalitat presencial. Eixes 25 hores es distribuixen en 4 sessions: 3 de 7 hores de durada per a cadascuna d’elles i una última sessió de quatre hores. El curs es donarà de manera intensiva en horari de 9:30 a 13:30h., i de 16:30 a 19:30h.

Les inscripcions es realitzen a Creama Pego, situat al carrer Sant Agustí, nº4-6, 2n pis. També es pot telefonar al 96 557 12 55 o escriure un correu electrònic a adl-pego@creama.org.

El programa ja està definit:

17 de setembre
· Introducció al medi ambient i al senderisme. Orientació i Cartografia.
· Coneixement del medi natural (I): Flora i fauna.

18 de setembre
· Coneixement del medi natural (II): Climatologia. Senders.
· Actitud en la natura. Bones pràctiques.

19 de setembre
· El senderisme, possible font d’ingressos.

20 de setembre
· Eixida de camp. Pràctica en un sender homologat.

El curs es durà a terme a l’antic col·legi Cervantes.
829 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!