Marc Giner estarà present al IV Obert de Tennis de Pego

Una convocatòria que enguany s’ha retardat en el calendari, però que des de la Directiva del Club de Tennis de Pego es confia que no repercutisca en l’afluència de participació. La competició es disputarà entre l’1 i el 7 de novembre de 2010.
Ahir de matí es presentava, al saló de plenaris de l’Ajuntament de Pego, amb la presència del vicepresident de la Federació Valenciana de Tennis, el IV Obert de Tennis de Pego, una competició organitzada pel Club de Tennis de Pego, que enguany es retarda en el calendari i que se celebrarà de l’1 al 7 de novembre. Les jornades prèvies es disputaran aquest cap de setmana, 30 i 31 d’octubre.

L’alcalde de Pego –i soci del Club de Tennis- agraïa a la Junta Directiva de l’entitat “el que es preocupen per fomentar l’esport, en este cas el tennis i altres activitats que també es duen a terme en les instal•lacions esportives del Club”. També agraïa el recolzament de la Federació Valenciana de Tennis “perquè sinó no serien possible estos esdeveniments”, esdeveniments com el IV Obert de Tennis de Pego. Carmelo Ortolà, apuntava més enllà de l’actualitat, per a fixar-se en els fonaments, i és per això que en el seu discurs recuperava la figura d’un home com Vicent Morera, un exemple d’eixes persones “gràcies a les quals hui en dia existeix un Club de Tennis a Pego”. Ortolà destacava també la important tasca que s’ha fet des del Club de Tennis i posava l’exemple del tennista Marc Giner “que el tenim hui treballant en l’escola de Ferrero, a Villena”.

L’alcalde de Pego, es fixava també en la difícil realitat actual i reconeixia que “els ajuntaments estem patint una crisi econòmica forta el que fa que estem molt limitats en el que són les aportacions al que són les associacions esportives.” No obstant, afirmava Carmelo Ortolà que “dins de les possibilitats continuarem recolzant, sempre que hi haja dotació econòmica, tot i que siga en petites quantitats”.

El vicepresident de la Federació Valenciana de Tennis, Álvaro Ferrandis, ressaltava el fet que la primera vegada que va visitar el Club de Tennis de Pego es va trobar amb una Junta Directiva “nova, jove i en ganes de fer les coses bé”. Aquesta combinació d’elements són els propicis perquè des de Federació es volquen “en que hi haja tennis per a tot el món i que es facen les coses bé”. El vicepresident de la Federació Valenciana de Tennis afirmava que “nosaltres, intentarem ajudar a eixos clubs, dins les nostres possibilitats, en el que puguem, pel que fa a l’assessorament i, inclús, aportació a nivell econòmic o, sinó es pot, de material esportiu”, coincidint amb les paraules sobre la crisi econòmica de l’alcalde de Pego.

El vicepresident de la Federació Valenciana de Tennis informava que estan en període electoral i que, potser, que l’actual Directiva no continue. No obstant, assegurava que si ho fan “seguirem recolzant eixes ganes de fer les coses bé”.

El director del Club de Tennis de Pego, Pasqual Vicens explicava que “l’obert de Pego solia fer-se a finals de juny, però per problemes amb l’antic mestre de l’escola de tennis es va anar retardant la convocatòria, que finalment es durà a terme de l’1 al 7 de novembre”. Tot i el canvi forçat de dates, Vicens es mostrava optimista, sempre i quan no ploga, en quant a la participació al torneig, esperant que “els participants que han vingut els altres anys, que ha sigut una quantitat prou bona, continuen venint a Pego”.

Anunciava també el director del Club de Tennis de Pego, durant la roda de premsa, que un dels participants segurs al IV Obert de Tennis de Pego serà Marc Giner, el guanyador de l’obert de l’any passat i gran promesa del tennis pegolí.

La Regidora d’Esports, Marian Tamarit, va manifestar la seua alegria en confirmar-se la presència de Marc Giner en aquest IV Obert i alhora la nacionalista va felicitar “al Club de Tennis per la tasca de foment de l’esport del tennis, perquè gràcies a eixa tasca a dia d’avui tenim tennistes com Marc Giner”. Reafirmava Marian Tamarit el compromís anteriorment expressat per l’alcalde de la localitat al respecte de la continuïtat en el recolzament a les entitats esportives, entre elles “el Club de Tennis i la seua tasca”.

Una de les activitats que hi haurà parelles al desenvolupament del IV Obert de Tennis és un clínic gratuït, és a dir, una jornada d’introducció al tennis per a xiquets i xiquetes; una activitat patrocinada directament per la Federació Valenciana de Tennis. Aquest clínic té com a objectiu vore si els més joves del municipi “s’aficionen al tennis”, explicava Marc Sendra, secretari del Club de Tennis.

D’altra banda, informava Marc Sendra que actualment el Club de Tennis compta amb un nou professor de tennis, Javier Aller, un pegolí que “eixe dissabte també estarà fomentant la participació del tennis i recolzant a la participació de la Federació Valenciana”.

Javier Aller, el nou professor de l’escola de tennis declarava que “aquest torneig, per a l’escola de tennis va molt bé” i es comprometia a promoure l’assistència dels seus alumnes al IV Obert per a què “es motiven, perquè vegen a gent bona jugant”.

Els horaris de les partides dependrà de com es desenvolupen les diferents partides que s’han de disputar, tenint en compte que el quadre de la fase final s’espera estiga composat per 32 jugadors. 32 tennistes que opten a un primer premi de 1.000 euros. Els mil euros restants destinats a premis es dividiran entre els nou següents. Aquesta nova modalitat de repartiment, explicava el director del Club de Tennis que ve “marcada per Federació”. Entre els tennis que opten a eixos premis trobem al semifinalista del III Obert de Tennis de Pego, a David Villanueva; al germà de David Ferrer, Javier Ferrer i, com no, a Marc Giner, tots ells situats entre la posició 30 i 40 del tennis espanyol.

Apuntava Pasqual Vicens, que tot i que el torneig estiga establert de l’1 al 7 de novembre, la final el més segur és que es dispute dissabte de vesprada, ja que l’any passat “va haver més afluència de gent mirant-la que els dos primers anys que es va fer diumenge pel matí”.

881 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!