Mans Unides recapta més de 400 euros per al projecte de l’escola de l’Índia

L’ONG presentà a la Casa de Cultura el projecte en pel què ha treballat enguany; el condicionament de l’escola Alphonsa, un col·legi rural a l’Índia. I aconseguí recaptar més de 400 € amb la venda d’obres d’art realitzades per artistes locals, alumnes de pintura del CEAM i escolars dels col·legis Carolina Sala i Ambra.

L‘acte començà amb una presentació de l’ONG Mans Unides per part d’Àngel Talent, rector del convent, qui va explicar la història d’aquesta organització lligada a l’església catòlica. Una altra representant de l’ONG, Maria Moratal, va parlar del projecte solidari de Mans Unides Pego per al 2019: el condicionament de l’escola Alphonsa, situada al nord-est de l’Índia, en què estudien uns 270 xiquets i xiquetes, molts d’ells amb diferents discapacitats. Pel seu costat, Mónica Miralles parlà dels 23 projectes solidaris desenvolupats ja per Mans Unides Pego des dels seus inicis, en localitats de sud-Amèrica, Àfrica i l’Índia. I, detallà les activitats que s’ha dut a terme a Pego des del mes de novembre, fins maig, per a recaptar els 9.000 € necessaris per a adequar i millorar el col·legi Alphonsa.

En finalitzar les presentacions, el poeta i rapsoda Josep Orihuel delectà el públic que va omplir el saló d’actes de la Casa de Cultura. I, després, es va inaugurar la mostra i venda d’obres organitzada amb l’objectiu d’arreplegar els 800 € que faltaven per a completar els 9.000 € del pressupost que es necessita per a dur a terme el projecte.

Els autors de les pintures eren Jaume Crespo, Irene Sendra, Cristina Martín, Diego Mestre, Clàudia Ortolà, Javier Ruiz «Txin», Mari Carmen Cambrils, Clàudia Molina i Mónica Miralles. També hi havia obres dels alumnes de l’escola de pintura del CEAM i de xiquets i xiquetes dels col·legis Carolina Sala i Ambra. Finalment, no es va aconseguir vendre totes les obres, però, sí més de la meitat i la suma de la recaptació supera els 400 euros.   

 

1267 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!