Mans Unides Pego organitza la II cursa solidària virtual

Mans Unides de Pego organitza per al pròxim 10 de juliol la segona caminada solidària. Arran l’èxit que va tenir la de l’any passat el col·lectiu ha volgut repetir i ho fa de manera virtual degut a la crisi sanitària de la COVID-19, explica la voluntària Maria Moratal.

Segons ha explicat l’organització l’objectiu de la cursa és ajudar aquelles persones més necessitades i vulnerables que han estat afectades per la pandèmia del coronavirus, argumenta Moratal.

Per a poder participar i col·laborar amb la causa cal fer un ingrés al compte bancari que facilita l’associació i enviar el justificant al seu correu electrònic mansunidespego@gmail.com.  Es poden fer donacions de 5 i 10 euros o la quantitat que cadascú considere oportuna. Una vegada fets aquests passos l’associació facilitarà a cada inscrit el seu dorsal. A més, Mans Unides de Pego anima a cada participant a enviar una foto per a fer una recopilació de la cursa virtual.

Al facebook de Mans Unides Pego o a la web de Ràdio Pego podeu trobar el cartell amb la informació corresponent, el número de compte bancari i els passos que cal seguir per fer la inscripció.

1091 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!