Mª Dolores Sendra Doménech rep el premi del sorteig de la II Ruta de la Tapa de Pego

A migdia, dos representants de l’Associació d’Hostaleria de Pego i la regidora de Creama, Turisme i Começ, li han entregat a Mª Dolores Sendra Doménech el títol que l’acredita com a guanyadora d’un cap de setmana que li permetrà conèixer les Bodegues Bocopa quedant-se a dormir en un hotel d’Alacant.

P1290685El passat 30 de desembre va finalitzar TAPEGO, la segona ruta de la tapa de Pego i hui la premiada d’esta segona edició, Maria Dolores Sendra Doménech ha rebut l’acreditació del guardó aconseguit, un cap de setmana que li permetrà conèixer les Bodegues Bocopa quedant-se a dormir en un hotel d’Alacant. Maria Dolores ha rebut el premi de la mà de dos representants de l’Associació d’Hostalers de Pego, Maria Escrivà i Mònica Miralles, de la regidora de Creama, Turisme i Comerç, Rosa Maria Ferrer i de l’ADL de Creama, Alicia Carbonell.

P1290689«El premi fantàstic, meravellós», manifestava la premiada que també expressava que «l’experiència de la Ruta de la Tapa ha estat molt bona perquè aprofitem per a ajuntar-nos els amics i quedar divendres». També assegurava que «és una bona manera de promocionar bars del poble». Òbviament, Maria Dolores Sendra confia que els bars de Pego «continuen amb la Ruta de la Tapa i el seu sorteig».

El premi de la Ruta de la tapa pretén reconèixer la fidelitat de la gent que seguix TAPEGO perquè només pot participar qui, almenys haja visitat 11 dels 13 bars que participen en la Ruta de la Tapa pegolina: Aranbea, Alejandro’s Bar, Bar Balbino, Casino Bar, Ca Vicent, L’Alter, Llit i Taula, L’Om Restaurant, El Moss de Pego, Rafel Restaurant, Seven Pizzeria, Vent de Llevant i Zorrilla Restaurant.

«La finalitat del premi és animar a la gent a què compartisquen i completen la ruta de la tapa perquè volem [l’Associació d’Hostalers de Pego] que la gent córrega tots els bars i que es vega moviment pels carrers» manifestava Mònica Miralles, propietària d’El Moss de Pego, una de les participants en la ruta de la tapa i present en l’entrega del premi.

La valoració d’esta segona edició de la Ruta de la Tapa a Pego és que ha estat «millor» que la primera. Una mostra d’això és que enguany «s’han segellat molts més cartrons que l’any passat», informava Miralles. Afegia Maria Escrivà, propietària del bar Aranbea i membre de l’Associació d’Hostalers de Pego, que en esta edició «els bars han fet una bona feina perquè han tret bones tapes». Així mateix assenyalava que l’experiència és un grau i es nota perquè enguany ha estat tot «més organitzat, amb més qualitat, la gent ha eixit més, tot i que TAPEGO ha sigut més breu».

La regidora de Creama, Comerç, Turisme i Promoció Econòmica, Rosa Maria Ferrer, coincidia amb les dos representants de l’Associació d’Hostalers de Pego alhora d’assenyalar que en esta edició «han sigut més les persones que han aconseguit els segells de tots els bars i per tant hi hagut més èxit», al que ha contribuït segons ella que la Ruta de la Tapa haja finalitzat abans de Nadal. Este fet fa creure a Ferrer que «a la gent la deixa en ganes de més».

Les representants de l’Associació d’Hostalers de Pego han assegurat que l’any que ve tornarà a haver Ruta de la Tapa. Des de la Regidoria de Creama, Rosa Maria Ferrer també ha confirmat que continuarà recolzant les activitats de l’associació perquè «és una cosa que acomboia als hostalers i a la gent en general i permet que la gent isca i el poble es moga».

Recorden des de l’Associació d’Hostalers de Pego que la propera cita amb la gastronomia pegolina serà a maig, amb una nova edició la Fira de la tapa.

3081 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!