L’Orquestra de la Marina Alta signa un conveni amb municipis de la comarca

Tretze poblacions, entre elles Pego, subscriuen un document que pretén revitalitzar i dinamitzar l’OMA pel que fa a la consolidació de la temporada de concerts 2011-2012.
El passat dimecres es reuniren a l’Agència Comarcal de la Diputació d’Alacant de Dénia el president de la Macma –Mancomunitat Cultural de la Marina Alta- Alejandro Pastor Furió i el director de l’OMA –Orquestra de la Marina Alta- Francesc Estévez amb alcaldes i representants dels ajuntaments de la comarca per tal de signar un conveni mitjançant el qual l’OMA veurà garantit el seu ritme de concerts dins la temporada de 2011-2012.

En paraules del president de la Macma, l’objectiu d’aquest document “és el de donar visibilitat a l’OMA donada la situació econòmica i, a més a més, dinamitzar la seua significació cultural dins la comarca”. Segons Pastor, “s’han dissenyat cinc cicles de concerts que s’adapten als distints espais amb què compta la comarca, per tal que la gent es desplace i acudisca a distintes poblacions per gaudir d’aquests concerts”. “Aquest és un dels valors que treballa la Macma a l’hora de vertebrar la comarca”, resumí Pastor, “tot i que cal dir que la Mancomunitat s’encarregarà igualment de difondre mes rere mes la informació relativa a la programació dels concerts, així com de manera general pel que fa a la temporada completa 2011-2012”.

Pel que fa al contingut fonamental del conveni, els ajuntaments que l’han subscrit són els de Teulada, Dénia, Calp, Gata de Gorgos, Pedreguer, Ondara, Benissa, El Verger, Els Poblets, El Ràfol d’Almúnia, Xàbia, Pego i El Poble Nou de Benitatxell.

Segons valorà el director de l’OMA, Francesc Estévez, pel que fa a la signatura del conveni, “és un orgull comptar amb aquest acord que dignifica un poc més la trajectòria de l’OMA, amb més de 450 concerts fins a la data de hui”. I és que l’Orquestra de la Marina Alta, amb més de 13 anys de recorregut i amb unes característiques i activitats que la fan única en tot el territori valencià, continua contribuint de manera exemplar a l’ampli bastiment cultural de la Marina Alta.
673 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!