L’Orfeó celebra de manera improvisada el seu 50 aniversari

Ho va fer dissabte sorprenent a propis i a estranys a la plaça del Mercat i a la plaça de l’Ajuntament després d’un sopar de colla. I és que encara queda bastant per al Concert de Festes, el gran concert, que tindrà lloc el dissabte 17 de juny.

18446627_1496590207038559_5821549313518466795_n
Foto: Orfeó de Pego

En transcurs de temps entre el Concert de Primavera i el Concert de Festes se’ls està fent llarg als i a les components de l’Orfeó de Pego en este any tan especial en què estan celebrant el seu 50 aniversari. És per això que, dissabte passat, després de sopar de ‘quadrilla’ els i les integrants de l’Orfeó van improvisar un parell d’actuacions que van sorprendre a propis i a estranys.

El primer que van fer per a sorpresa de les taules veïnes va ser un ‘Flashmob‘, és a dir, una acció organitzada en un lloc públic en la que es realitza alguna cosa inusual, durant uns 10 minuts (com a màxim) i després el grup es dissol. Així, van aprofitar el desconcert i alhora la complicitat de la gent per interpretar ‘Noches Iarences‘.

 

A continuació, amb el cuquet del cant ja viu, es van ordenar en la típica formació de cor i van cantar a la plaça del Mercat ‘Blue Moon‘ i ‘Can’t help in love‘. La propera parada va ser la plaça de l’Ajuntament. Allí, davant la gent que estava gaudint de les terrasses d’estiu van interpretar un parell de cançons més.

Va ser una manera de celebrar els 50 anys de l’Orfeó de Pego. Una manera diferents de «traure al carrer la música coral i mostrar que és una cosa divertida, que només portem 50 anys cantant i que anem a per molts més».

1816 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!