L’oficina de turisme de Pego i les Valls renova la seua imatge digital

Amb el canvi de format i disseny del seu portal turístic. L’objectiu és posar en valor, mitjançant les noves tecnologies, el seu patrimoni i la seua oferta turística i potenciar el sector turístic. Una de les novetats més destacades és la seua optimització per a mòbils i tabletes.
L’oficina de turisme de Pego i les Valls, que depèn de la Mancomunitat de Serveis Socials i Turisme de Pego, L’Atzúvia i les Valls, va crear la seua web turística, www.pegoilesvalls.es, a 2008 incloent Pego, L’Atzúvia, la Vall d’Ebo i la Vall d’Alcalà. A causa de la separació de la Vall d’Alcalà de la Mancomunitat l’any passat, al setembre de 2012 es va renovar la web per a eliminar la informació d’este municipi, i es va aprofitar per fer una transformació més profunda, un nou format i un disseny més actual i visual.
Des del principi, la web està traduïda al valencià, castellà, anglès, francès i alemany. El manteniment i el contingut del portal turístic es gestiona des de l’oficina de turisme.

La principal novetat de la nova web de la Tourist Info de Pego i Les Valls, a més del disseny, és l’aposta per l’adaptabilitat de la web al suport mòbil i de tabletes, ja que un gran nombre de persones utilitza el seu telèfon intel•ligent (smartphone) per informar-se del que hi ha i del que està passant al seu voltant. Esta optimització permet al turista una major llibertat a l’hora de obtenir la informació. És una manera d’apropar l’obtenció d’informació, justament, quan l’usuari la necessita, on l’usuari la necessita i en l’idioma que l’usuari utilitza.
A través d’aquest portal es pot accedir a tota la informació sobre l’oferta turística i cultural de Pego, L’Atzúvia i la Vall d’Ebo. I, important, ho pots fer cada dia o pots descarregar la informació mensual en format pdf. Este document el podràs compartir al facebook o al twitter.

Així mateix, el visitant pot consultar tota l’oferta d’allotjaments i restaurants que hi ha, els serveis públics, zones esportives i llocs a visitar. Com a novetat s’han geolocalitzat tots estos i es poden visualitzar al mapa, per exemple per veure tant els bars més propers a l’ajuntament, a la Plaça del Mercat o al Passeig Cervantes, com l’horari, telèfon i ubicació de la piscina coberta.

S’ha afegit un apartat de ‘newsletter’ perquè les persones interessades puguen subscriure i rebre per correu electrònicG la programació d’esdeveniments i altres notícies. A més hi ha un enllaç al nostre blog de wordpress, en què també poden marcar “Seguir” per rebre cada nova publicació per correu electrònic.

A l’apartat de “Publicacions” es poden descarregar tots els fullets que ha editat l’oficina de turisme, així com els mapes i plànols de carrer.
A cada municipi estan explicades les rutes de senderisme i en bicicleta que es poden realitzar, amb un mapa de la ruta i el perfil extret de Wikiloc, ja que ara també l’oficina té compte en aquesta comunitat d’usuaris que comparteixen rutes i punts d’interès.

L’objectiu d’este canvi, afirmava Mari Nieves Mayor, tècnica de turisme de Pego i Les Valls, “és arribar a tots, tant als turistes com als del poble”.

La regidoria de turisme de l’ajuntament de Pego ha sol licitat al Patronat de Turisme de la Costa Blanca la subvenció per al desenvolupament d’aplicacions tecnològiques en matèria turística. La quantia subvencionable depèn del nombre d’habitants del municipi, pel que a Pego li correspon el 85 % del pressupost presentat. Està a l’espera de la resolució.

La pàgina web ha estat modernitzada per l’empresa AiDweb.

Coincidia en assenyalar la tècnica de turisme de Pego i Les Valls que una web, actualment, és una eina imprescindible per a donar a conèixer un poble, una zona. Declarava que “és la imatge que donem del poble i, si tenim una pàgina web bonica, la gent li atraurà més vindre ací. En ella té tota la informació que necessita un turista” i destacava que, eixa informació “està quasi 100% actualitzada i verificada”.

Des d’ací no podem que felicitar a la Tourist Info per la novetat i convidar-vos a conèixer les novetats que us acabem d’explicar.
636 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!