L’Agrupació Musical de Pego a 5 vots d’acollir la 46ª assemblea de la FSMCV

Rivalitzava amb dos candidatures més, Almoradí i Villena, per albergar este esdeveniment anual, que, després de tres anys en 2013 torna a la província d’Alacant. Finalment va ser Villena qui va agafar el testimoni a Algemesí.
El passat cap de setmana es va celebrar a Algemesí la 45ª Assemblea General de la FSMCV. Un trobament anual en què les diferents agrupacions musicals que formen la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana tracten temes que són del seu interès. En esta ocasió han estat diverses les qüestions tractades. Entre d’altres, la necessitat d’estar sota el paraigües de la Conselleria d’Educació i no de la de Governació, tenint en compte la càrrega cultural i educativa que és intrínsec a les bandes de música i a tot el que les envolta.

En eixa trobada, l’Agrupació Musical de Pego va tenir una presència més destacada del que és habitual perquè era una de les tres candidatures presentades per a acollir la propera Assemblea General que, després de tres anys, tornarà a celebrar-se a la província d’Alacant.

Les tres candidates, Villena, Almoradí i Pego, van tenir aproximadament 10 minuts per a exposar el que podien aportar a la trobada. El primer en prendre la paraula, després de la projecció d’un breu audiovisual per centrar l’auditori, va estar Eduardo Cabrera Tamarit, President de l’Agrupació Musical de Pego (AMP). Avançava Cabrera que “l’AMP tindria molt de gust de que conegueren el seu poble, d’acollir-los a tots vostés com a representants d’un dels pilars fonamentals de la història i cultura del poble valencià”. El President de l’Agrupació ressaltava que esta “està formada per una escola de música, una banda jove i la banda, que dóna raó de ser a tota la resta”.

El segon en agafar la paraula per a parlar de Pego com a lloc indicat per a celebrar la propera Assemblea General de la FSMCV va estar l’alcalde, Enrique Moll. L’eix central del seu discurs va estar el record que li despertava la música en escoltar-la els matins festius quan era menut, un record relacionat, com quasi tot el món, amb l’emoció de les festes del municipi.

Per poc va anar, però finalment Villena, amb un avantatge de cinc vots sobre les altres dos candidatures, Almoradí i Pego, es va endur el premi. Serà el poble que aculla la 46ª Assemblea General de la FSMCV.
630 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!