L’oficina de turisme de Pego i les Valls manté la Q de Qualitat

A més, continua obtenint una bona resposta a les activitats que proposa per conèixer i gaudir dels pobles que hi formen part de la Mancomunitat.
Després de quasi un any de treball amb la Q de Qualitat, el passat 6 d’octubre l’oficina de Turisme de Pego i les Valls va passar l’auditoria de seguiment per tal de comprovar si podia continuar mantenint eixa qualificació. El resultat d’eixa auditoria va estar positiu i a més, s’ha superat amb nota, ja que el resultat reflexa que s’ha augmentat en un punt la valoració del servei prestat, passant del 7’12 als 8 punts.

Aquest bon resultat ha dut a la regidoria de Turisme de Pego a manifestar “estar orgullosa i satisfeta dels resultats obtinguts i del gran esforç que es realitza des de l’oficina de Turisme”.

D’altra banda, des de la Tourist Info també s’ha donat compte de les 332 persones que han assistit enguany a les excursions programades per aquesta. D’entre totes les activitats proposades destaquen les rutes dels “cirerers en flor” i de la “temporada de cireres”, seguides de les rutes de senderisme i aquelles que s’han desenvolupat per la marjal.

Així mateix, informen que el passat diumenge, 14 de novembre, amb la ruta per Atzúvia, es va acabar el programa d’activitats de Pego i les Valls que es reprendrà el pròxim 9 de gener del 2011 amb noves i interessants propostes.

425 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!