El Grup de Dones Cabal celebra els seus 10 anys de vida

Ho fan aquesta nit, a les 20:30 hores, al Teatre Municipal amb un agraïment públic als escriptors i les escriptores que han participat al llarg dels darrers sis anys en els sopars literaris; i amb una obra de teatre sobre la poesia de Miguel Hernández en el seu centenari.
El Grup de Dones Cabal fa deu anys que té vida, un aniversari que han volgut celebrar, a la tardor, d’una manera diferent per poder compartir la seua trajectòria des d’aleshores fins ara, amb totes les amigues i els amics que s’han anat trobant durant aquest viatge; és per això que aquesta vesprada-nit, a les 8:30, al Teatre Municipal us esperen a totes i a tots per fer-vos partícips de la seua alegria per la tasca feta i els objectius aconseguits durant aquests 10 anys.

Per a celebrar-ho, com dèiem, han programat una nit molt especial on hi haurà un recorregut visual per la història del Grup de Dones Cabal; l’agraïment a les autores i autors que han participat en els sis ‘Sopars literaris de tardor’ duts a terme; i també l’agraïment a aquelles i a aquells qui, desinteressadament, han col•laborat amb el Grup de Dones Cabal deixant lliure l’oportunitat de dir alguna cosa. Per a clausurar aquesta nit especial, les Dones Cabal han programat una obra de teatre que sintonitza amb la seua manera de veure el món, una obra que vol apropar l’obra del poeta d’Oriola Miguel Hernández.

El Grup de Dones Cabal ens diuen que “cent anys després del naixement del poeta alacantí Miguel Hernández, es reivindica la seua obra com part de la millor poesia espanyola del segle XX” i és per això que elles també han volgut contribuir a aquesta difusió amb la representació de ‘Miguel Hernández. Después del Odio’, una producció de CRIT, Companyia de Recerca i Innovació Teatral, duent a l’escenari un espectacle de hui, sincer i emotiu, acompanyat de música actual i cançons en directe. Amb aquesta obra es vol transmetre que “la poesia de Miguel Hernández està lligada a la seua vida. Una vida breu però intensa. Miguel Hernández va ser honest i valent en la seua manera d’entendre i d’entendre l’art. Ambdues coses mereixen ser contades.”

Acudint a aquest acte, que té una entrada de 5 euros, es contribueix i es recolza la tasca feta pel Grup de Dones Cabal, moltes vegades invisible, però sempre present. Amb la participació de la gent que acudisca a la commemoració dels 10 anys de Cabal, s’està fomentant la continuïtat de la proposta que impulsa la consecució d’un món més igualitari entre dones i homes.
459 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!