L’oficina de turisme de Pego i les Valls continua millorant la nota de l’auditoria de qualitat

De traure un 7,18 de l’any 2009, el primer any en què es va aconseguir la certificació, l’oficina de Turisme de Pego i Les Valls ha passat a obtindre en 2016, 9,34 punts. Esta distinció aporta diferenciació amb la resta d’oficines de turisme, ja que és l’única de la comarca que manté la certificació, de les 11 oficines de la província que són avaluades.

not5134_1La Q de qualitat turística és atorgada per l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE). Des de l’any 2009 Pego revalida esta acreditació any rere any amb molt bona nota. L’any 2015 va adaptar el seu sistema de gestió i servei al client a la nova norma internacional UNE-ISO 14785: 2015 Oficines d’Informació Turística, Serveis d’Atenció i Informació Turística.

not5523La UNE-ISO 14785: 2015, editada per AENOR, estableix els requisits de servei, infraestructura i equipaments necessaris per a una adequada acollida del turista així com per a la provisió de la informació adequada a este, ja siga des del seu lloc d’origen o des del mateixa destinació.

D’esta manera, Pego contribuïx a consolidar el lideratge de la Comunitat Valenciana en el conjunt nacional en certificacions de qualitat – Q – d’Oficines d’Informació Turística. A més, ratifica i amplia el seu compromís amb la qualitat turística i col·labora en la millora general dels serveis turístics públics de la Comunitat Valenciana.

oficina-turismo-junio2013-2Així, l’Ajuntament de Pego continua amb l’aposta per la qualitat en el turisme, demostrant l’excel·lència del servei d’atenció al turista. Una excel·lència que millora any rere any. I és que dels 7,18 punts que va obtenir l’oficina de Turisme de Pego i Les Valls el primer any que va tenir auditoria de qualitat, ha passat, en 2016, a 9,34 punts. Esta constant millora aporta diferenciació amb la resta d’oficines de turisme, ja que és l’única de la comarca que manté la certificació, de les 11 oficines de la província que són avaluades.

Una bona feina que, amb este reconeixement, recompensa i valora la faena que fan la tècnica de turisme i la informadora turística durant tot l’any per a controlar que es garantisquen els màxims estàndards de qualitat en gestió, prestació del servei i recursos.

 

1763 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!