Dissabte Pego celebra Mig Any de Moros i Cristians

Com encetaren l’any passat, la festa comença al migdia, cap a les 12.30h., a la plaça del Mercat, amb l’actuació de les bandes de música de Beniatjar i Castell de Castells. La filà Beduïnes, filà capitana en 2017, serà l’encarregada de la barra. A les 7.30 de la vesprada: Entradeta de Moros i Cristians. Enguany es concentraran i eixiran de la Plaça del Mercat i finalitzaran a la Font dels 4 Xorros. I hi ha un petit canvi en l’itinerari. No passaran per davant de l’Ecce-Homo, sinó que desfilaran per la plaça Mayorazgo Cendra. A partir de la 1 de la matinada, fi de festa.

16114753_1197837293587071_7358937886289767882_n
Demà dissabte un dels col·lectius més importants de la localitat, el de Moros i Cristians, celebra el seu Mig Any, una cita que viuen amb intensitat perquè, el temps que queda fins a juny, es faça més portable.

Així, des de l’any passat la festa del Mig Any de Moros i Cristians és més completa. Comença al migdia, sobre les 12.30h., quan es reunixen a la plaça del Mercat per ballar, xarrar i compartir la festa que tant apassiona a al voltant de mig miler de persones a Pego. Ho fan al ritme que marquen les bandes de música de Beniatjar i Castell de Castells. La barra està a càrrec de la filà capitana 2017, la Filà mora Beduïnes.

Ja de vesprada estan cridats i cridades a l’ordre per a desfilar. La cita és a les 7.30 de la vesprada a la plaça del Mercat. D’allí ix enguany l’Entradeta de Moros i Cristians i finalitza a la Font del 4 Xorros, davant del JJPas. Hem d’observar que enguany en el recorregut hi ha un petit canvi i és que, per les obres que s’estan duent a terme a la Capella de l’Ecce-Homo, l’Entradeta de Moros i Cristians enfilarà, des de la plaça de l’Ajuntament, la plaça del Mayorazgo Cendra.

A partir de la 1 de la matinada, fi de festa al JJPas amb l’actuació de Sacarina amb La Pato.

 

2070 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!