L’ocupació turística d’agost arriba al 75% a Pego, l’Atzúvia i Les Valls

Els apartaments turístics s’ocuparen quasi al 100% i les cases rurals arribaren al 80% d’ocupació. El nombre de visites a l’oficina de turisme s’ha mantingut aquest estiu respecte a l’anterior.
A 15 de setembre, a poc més d’una setmana per a entrar a la tardor, es podria dir, tot i les bones temperatures, que la temporada d’estiu es dóna, extraoficialment, per acabada. Un bon moment per a fer recompte de com ha estat la temporada turística a Pego. Des de l’oficina de Turisme, la seua tècnica, Mari Nieves Mayor, informava que les visites per a conèixer què visitar i quines activitats realitzar durant l’estiu s’han mantingut en les xifres de l’estiu passat, dades que la duien a afirmar que “ací no s’ha notat la crisi, ni cap baixó de turistes”. No opinava el mateix al respecte de l’ocupació turística, ja que, tot i que l’agost ha repuntat, en global el període estiuenc ha sigut “fluix”.

Detallant eixes xifres d’ocupació es confirma que a l’agost l’ocupació ha estat positiva, arribant a una mitjana d’un 75%. Els allotjaments més demandats han estat els apartaments turístics, que han fregat el 100% i les cases rurals que han arribat al 80% d’ocupació. Durant els mesos de juny i juliol l’ocupació ha oscil•lat entre el 50% i el 70%. El pitjor registre es dóna en aquest mes de setembre en que les xifres globals no superen el 30% d’ocupació.

Tornant a les visites turístiques, la majoria de la gent que es dirigeix a l’Oficina de Turisme per a informar-se sobre Pego ho fa d’una manera general. No obstant, hi ha un percentatge important de gent que directament pregunta sobre la marjal o la cova del Rull.

Al respecte de les activitats que programa l’Oficina de Turisme de Pego, l’Atzúvia i les Valls, s’activen a octubre, no obstant, demà divendres està prevista una visita nocturna a la marjal per a apreciar els sons que hi habiten al Parc Natural. Aquesta visita està organitzada pels tècnics del Parc Natural i és la segona que es realitza després de l’èxit que va suposar la primera experiència.

El diumenge, 9 d’octubre, s’inicien les activitat turístiques programades per la Tourist Info. Eixe diumenge, l’activitat està enfocada a senderistes professionals, ja que la ruta és la del Barranc de l’Infern, segons comentava Mari Nieves Mayor. El dissabte 15 d’octubre, hi ha una eixida cicloturista per la marjal que té un cost de 5 euros. El dissabte, 29 d’octubre, també hi ha programada una visita guiada a la marjal, però, en aquest cas a peu; aquesta activitat té un preu de 4 euros.
715 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!