Gran victòria del Pego CF en la seua visita al Clariano

Tres pegolins pujaren el passat 8 de setembre al cim més alt dels Pirineus. La regidoria d’Esports oferta la pràctica d’un altre esport per a aquesta nova temporada. Es tracta del triatló, una modalitat esportiva que combina la natació, l’atletisme i el ciclisme.
El conjunt de Diego Miñana es va desplaçar, dissabte passat al camp de l’Ontinyent. Només començar el partit, en el minut 3, es va veure sorprès per una jugada de l’Ontinyent ‘B’, en la que, després de diversos intents de rebuig, Lluís Torregrossa aconseguia avançar els de la Vall d’Albaida. Després Edu Hermoso i Juanma Bas tingueren oportunitat de augmentar la distància, afortunadament, però es van tapolar amb un Edu esplèndid.

Amb el resultat d’1 a 0 arribaren al descans. En la segona meitat els pupils de Miñana van eixir espavilats al terreny de joc. Alhora, Diego Miñana donava eixida a dos jugadors que van ser molt importants en la remuntada rogeta, Néstor i David Ollero, que entraren per Faus i Raül, respectivament. Amb aquests dos revulsius, el gol de l’empat dels pegolins arribava després d’una jugada de Fabasu per la banda esquerra on David rematava. Malauradament, però, el primer remat era rebutjat pel porter contrari. No obstant, des de terra, amb el cap, s’aconseguia marcar l’1 a 1, gol que donava moral als de la Marina Alta.

Tan sols 2 min desprès, en el 69 era el torn de Fabasu que, amb una gran assistència de Néstor, remuntava el partit. Ja a les acaballes de l’encontre, en el min. 83 era el mateix Néstor qui sentenciava el partit culminant una gran contra.

Amb tot el relatat es pot concloure que el Pego CF va protagonitzar una gran segona meitat, podent remuntar el resultat en contra gràcies, en certa manera, a que Edu va deixar el partit viu amb dos grans intervencions.

Pego C.F. Preferent
ONTINYENT C.F. “B” 1 – 3 PEGO C.F.

Juvenil
VILLAJOYOSA C.F. “B” – PEGO C.F.

CADET
L’equip cadet passa reconeixement mèdic

INFANTIL Gº-1º
L’equip infantil passa reconeixement mèdic

ALEVI A
PEGO C.F. “A” 2 – 2 U.D.OLIVA

BENJAMI A
PEGO C.F. “A” 2 – 6 U.D.OLIVA

ALEVI B
PEGO C.F. “B” 3 – 2 U.D.OLIVA

BENJAMI B
PEGO C.F. “B” 1 – 8 U.D.OLIVA

PREBENJAMI A
PEGO C.F. “A” 3 – 0 U.D.ONDARENSE

PREBENJAMI B
PEGO C.F. “B” 2 – 4 U.D.ONDARENSE


Aquest dissabte, 24 de setembre, al Camp Municipal Cervantes es juga. A les 4 de la vesprada, el Juvenil del Pego CF s’enfronta a la Unió Esportiva Oliva. A les 6 de la vesprada, el Pego CF intentarà consolidar la seua bona ratxa contra la Unió Esportiva Canals.


L’Escola de Futbol Base del Pego CF informa que hi ha tres places de jugadors prebenjamins, d’entre 6 a 7 anys, lliures. Per a més informació es pot telefonar al 665 011 098.

El Pego CF et convida a compartir il•lusió en la festa presentació del futbol base del Pego CF. La cita, el dissabte 1 d’octubre, a les 19 hores, al Poliesportiu Cervantes. Es poden reservar taules indicant-ho als monitors de cada equip. Hi haurà discomòbil fins la matinada.

Tres pegolins pujaren el passat 8 de setembre al cim més alt dels Pirineus.
Els artificis de la gran gesta Javi Morera Pastor, Miguel Miñana i José Miralles. Els tres pegolins viatjaren el dia 3 cap a la població aragonesa de Benasque, els tres joves s’hospedaren al refugi de reclusa, als peus de la Maladeta.

Els dies 4, 5, 6 i 7 els utilitzaren per adaptar-se a la zona que els servia d’entrenament, per a que el dia gran fora el dia 8, dia en el que ascendiren a l’Aneto de 3.404 metres d’altitud. L’eixida del refugi l’efectuaren a les 5.55 de la matinada i arribaren al més alt dels Pirineus a les 10.58 del matí, sent necessàries 5 hores per arribar al punt més alt de la muntanya i sense massa entreteniments, degut a que el temps pareixia estar un tant rebolicat, els pegolins decidiren fer marxa cap al campament. El dia 9 també es pegaren una bona pallissa caminant per a arribar fins a França, el dia següent descansaren en terres aragoneses i ja el dia 11 feren marxa cap a la seua localitat natal, cap a Pego.

Des d’Esports a Ràdio Pego feliciten els tres muntanyers per haver aconseguit arribar al més alt, i animar-los per a seguir ascendint als grans cims del món, Ràdio Pego se suma a aquesta felicitació.

Acabem informant que la regidoria d’Esports oferta la pràctica d’un altre esport per a aquesta nova temporada. Es tracta del triatló, una modalitat esportiva que combina la natació, l’atletisme i el ciclisme.

Xiquets i xiquetes:
Dilluns, dimecres i divendres, benjamins i alevins de 17:30 a 18:30; infantils i cadets de 18:30 a 19:30 hores.

Persones adultes:
Dilluns, dimcres i divendres de 19:30 a 20:30

Preu de l’activitat; 20 € al mes ó 50 € al trimestre. Les persones interessades poden passar per la segona planta de l’ajuntament a apuntar-se. Les classes començaran el 3 d’octubre.
739 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!