Llega800 finalitza el seu servei gratuït de reparació d’afectacions per la instal·lació de les antenes 4G el 31 de desembre

Fins a eixa data, la gent que tinga algun problema per visualitzar la televisió pot telefonar al servei al 900 833 999. En horari de dilluns a dissabte de 9:00 a 22:00h., excepte festius, i solucionaran de manera gratuïta solucionar estes afectacions. D’altra banda, però, des de Llega 800 advertixen que, en el moment en què s’instal·le una nova antena de telefonia mòbil 4G, el problema tornarà a aparèixer.

llega-800Ja fa sis mesos des de la darrera vegada que es va instal·lar a Pego un nou servei de telefonia mòbil de 4ª generació (4G) en la banda ampla de 800 MHz. I això significa que el servei gratuït de reparació d’interferències en les televisions per esta qüestió finalitza. I es que esta nova tecnologia, la de 4G, permet aconseguir connexions mòbils de molt alta velocitat, millorar la cobertura en l’interior dels edificis i aconseguir majors nivells de penetració geogràfica, en particular a les zones rurals. Alhora, però, en utilitzar la freqüència de 800 MHz que abans s’utilitzava per a veure la televisió digital terrestre (TDT), pot provocar que el senyal de TV es veja afectat i es produïsquen interferències.

Per a solucionar estes afectacions i garantir que la posada en servei de les estacions base de telefonia mòbil no afecte la TDT, l’entitat LLEGA800 du a terme les actuacions tècniques necessàries en les instal·lacions de recepció dels usuaris de TDT. Estes actuacions són de caràcter gratuït per a la ciutadania afectada.

D’acord amb l’Orde Ministerial que regula este procés, el termini per a sol·licitar les actuacions en cas d’afectació per part dels usuaris de TDT, és de sis mesos des de la data de posada en servei de les estacions de telefonia mòbil.

Eixe període des de l’últim sistema instal·lat ja s’ha complit és per això que Llega800 li ho ha comunicat a l’Ajuntament de Pego. No obstant això, també ha informat que, efectivament, serà el 31 de desembre quan finalitze definitivament el termini per a sol·licitar les actuacions gratuïtes, per part dels usuaris de la TDT, per les possibles afectacions ocasionades pels nodes 4G en la banda 800 MHz.

Avisa el servei Llega 800 que en el futur, a Pego es podrien encendre noves estacions base de telefonia mòbil, en la banda de 800 MHz, si així ho consideraren necessari els operadors per a millorar este servei. Si es donara este cas, es tornaria a atendre, de forma gratuïta, les incidències que es produïren, obrint-se un nou termini de sis mesos des de la data d’encesa.

Es recorda es pot contactar amb Llega800 en el Centre d’Atenció a l’Usuari, que és el departament en el que resolen les incidències. El telèfon és gratuït: 900 833 999. Es pot telefonar en horari de dilluns a dissabte de 9:00 a 22:00h. Els dies festius no hi ha servei disponible. També es pot consultar la pàgina web: www.llega800.es


1548 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!