El termini de presentació d’obres per al concurs de cartells de Carnestoltes finalitza el 30 de desembre de 2017 a les 13’00h.

Poden participar-hi tots els i les artistes que ho desitgen amb plena llibertat de tècnica, sempre que no presente dificultat per a la seua posterior reproducció litogràfica. El premi consistix en una quantitat en metàl·lic de 500 euros. El cartell millor classificat pegolí rebrà un accèssit de 100 euros. Les obres presentades, formaran part d’una exposició, que amb motiu de les Festes de Carnestoltes es realitzarà a la Casa de Cultura de Pego, del 23 de gener al 17 de febrer.

Estem en la recta final de l’any i això significa, entre d’altres, que algunes dates importants s’aproximen, com és la de finalització de presentació d’obres en el XXVI Concurs de cartells de Carnestoltes de Pego. Les Regidories de Festes i de Cultura de l’Ajuntament de Pego, recorden que el dissabte, 30 de desembre de 2017, a les 13 hores, finalitza el termini per a presentar obres en este concurs ja veterà.

Poden participar-hi tots els i les artistes que ho desitgen amb plena llibertat de tècnica, sempre que la proposta no presente dificultat per a la seua posterior reproducció litogràfica, or i argent exclosos.

20170123-cartell-carnestoltes-big-e1486560206978
Cartell guanyador de 2017

Al cartell haurà d’aparèixer la llegenda:

CARNESTOLTES DE PEGO 2018

10 de febrer i 17 de febrer

REGIDORIA DE FESTES I REGIDORIA DE CULTURA

M.I. AJUNTAMENT DE PEGO

Les obres presentades, formaran part d’una exposició, que amb motiu de les Festes de Carnestoltes es realitzarà a la Casa de Cultura de Pego, del 23 de gener al 17 de febrer.

El jurat del XXVI Concurs de cartells de Carnestoltes de Pego estarà presidit per alcalde o el regidor o la regidora en qui delegue. Estarà integrat pels regidor de Festes i la regidora de Cultura, a més de membres qualificats designats per l’Ajuntament. La decisió del jurat serà inapel·lable. Cap la possibilitat que el concurs quede desert, si el jurat ho considera pertinent. Serà el dimecres, 3 de gener, quan es reunisca el jurat per dictaminar el resultat del concurs.

Hi ha dos premis que consistixen en una quantitat en metàl·lic de:

a) 500 euros per al cartell guanyador i

b) 100 euros d’accèssit per al millor cartell pegolí classificat.

De l’import del premi es farà la preceptiva retenció sobre el I.R.P.F. El cartell guanyador quedarà en propietat de l’Ajuntament de Pego, qui tindrà tots els drets de reproducció i explotació.

Les obres es lliuraran personalment o a ports pagats a la Casa de Cultura, al C/ Sant Domènec, 5 (03780 Pego).

Les bases es poden consultar a www.pego.org o a www.pegoilesvalls.es

1783 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!