L’Ajuntament de Pego estudia com clausurar un abocador il·legal de verd a Monte Pego

Es va netejar la setmana passada i ha tornat a aparèixer amb brossa de distintes espècies vegetals. Este està situat en una zona sensible, ja que està pròxim a la depuradora que dóna servei a la urbanització.

IMG-20171213-WA0004
Brossa verda extreta per l’Ajuntament de Pego, el passat 13 de desembre de 2017, de l’abocador il·legal detectat a Monte Pego.

El passat 13 de desembre l’Ajuntament de Pego va iniciar actuacions en vials de Monte Pego per execució subsidiària i, per a desbrossar les herbes dels marges dels camins i voreres i per a reparar desperfectes en els vials. El primer que es va fer, però, per part del consistori pegolí, va ser netejar un abocador il·legal de verd detectat en la zona de la depuradora. Es van necessitar dos camions i una pala per poder netejar tot el que s’havia anat acumulant allí.

IMG-20171220-WA0000
Foto de hui que demostra que s’ha tornat a abocar material verd en el lloc no autoritzat de Monte Pego on la setmana passada l’Ajuntament de Pego va actuar.

D’eixa feina de neteja queda poc perquè l’Ajuntament de Pego ha pogut comprovar que qui abocava abans, ho continua fent i l’abocador il·legal continua actiu una setmana després que es quedara net. Han tornat a aparèixer branques de diferents espècies i diverses borses de fem negres grans, també plenes amb material verd.

El consistori està estudiant quines mesures aplicar per clausurar definitivament este abocador il·legal detectat a la macro urbanització i situat en una zona sensible, ja que està a prop de la depuradora que dóna servei al complex.

 

1546 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!