L’Ajuntament de Pego comença actuacions en vials de Monte Pego per execució subsidiària

Ho farà des de hui i després que hagen transcorreguts 20 dies des què s’enviara una notificació certificada a la mercantil Monte Pego SA i al seu legal representant ordenant l’execució d’obres per «mantenir els vials del Sector Monte Pego en condicions de seguretat» i no s’haja obtingut cap resposta. S’actuarà sobre els vials que estan situats en sòl cedit a l’Ajuntament. Les actuacions contemplen: desbrossament de marges i reparació de desperfectes en els vials del Sector.

CapturaEste matí l’Ajuntament de Pego, per execució subsidiària, ha començat una sèrie d’actuacions a Monte Pego amb l’objectiu de «mantenir els vials del Sector Monte Pego en condicions de seguretat». Davant el mal estat dels carrers construïts sobre el sòl cedit a l’Ajuntament, el consistori va decidir al mes de setembre que allí s’havia d’actuar i és per això que des de l’oficina tècnica es va redactar un projecte que duu com a títol ‘desbrossament de marges i reparació de desperfecte en els vials de Monte Pego’. Este projecte inclou una anàlisi de tots els carrers on s’actuarà i també detalla cada actuació a realitzar. A continuació es va «ordenar a la mercantil Monte Pego, S.A., i al seu legal representant l’execució de les obres necessàries per a mantenir els vials del Sector Monte Pego en condicions de seguretat».

IMG-20171213-WA0004Les actuacions, com indica el títol de projecte, contemplen el desbrossament de marges i la reparació de desperfectes en els vials. Les obres que comencen hui, ho faran per l’Avinguda de Pego, més concretament, per la zona de la depuradora on s’ha detectat un abocador il·legal de verd. Per tant, els primers treballs consistiran en la retirada d’esta brossa amb l’ajuda de dos camions i una pala. Una vegada finalitzat això, es continuarà amb allò previst en el projecte de l’oficina tècnica i que contemplen tres línies d’actuació: reparació de paviment en rasa d'instal·lacions i reparació de paviment en clots i desperfectes en vials i retirada de llasts o terres sobre vial.

IMG-20171213-WA0000Els treballs els duran a terme dos peons que han estat contractats a través del programa EMCORD, programa de subvencions Iniciativa Social de la Conselleria de Treball, a través del SERVEF, destinat a la contractació de persones en situació de desocupació de llarga durada en col·laboració amb les corporacions locals. Per tant, l'objecte d'estes subvencions és la contractació de persones en situació de desocupació de llarga durada per a la realització d'obres o serveis d'interès general en l'àmbit de la Comunitat Valenciana. Els seus contractes tenen una durada de sis mesos a jornada completa. A més, també treballarà un conductor de pala.

La resolució d'alcaldia sobre l'execució subsidiària de les obres de conservació imprescindibles per a mantenir els vials del sector Monte Pego en condicions de seguretat, apunta que «l'execució d'estes obres no exonera de l'obligació de l'entrega de la totalitat de les infraestructures del Sector, per tant la seua execució deu tenir la consideració d'actuació provisional». Així mateix, deixa clar que «la mercantil 'Monte Pego, S.A.' va ser apercebuda d'execució forçosa en cas de no donar compliment a allò ordenat en el termini de 20 dies». La resolució es va notificar el 3 de novembre de 2017, sense que s'haja obtingut resposta a la mateixa, d'ahí que l'Ajuntament haja decidir actuar de manera subsidiària. Estes actuació seran notificades a SUMA i al jutjat.

1949 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!