Demà el CEAM vota nous delegats i delegades

Des de les 10 del matí i fins les 6 de la vesprada, es podrà exercir el vot en la planta baixa del Centre especialitzat d’atenció a les persones majors. L’únic requisit per poder votar és aportar el carnet d’usuari o usuària del CEAM.

24991441_890580264452197_8414269927928524602_nDes què el CEAM de Pego està acreditat com a Centre especialitzat d’atenció a les persones majors, fa més de 15 anys, anualment els seus usuaris i les seues usuàries tenen una cita amb les urnes per a triar el Consell d’Usuaris, que és l’òrgan de participació dels usuaris i les usuàries en el funcionament del CEAM.

Ací no hi ha candidatures, sinó que tots i totes són electors i elegibles. No obstant això, d’una manera tàcita les regles marquen que el Consell està composat per delegats i delegades que es trien dels diferents tallers i cursos que oferix el CEAM. És a dir, que cada un dels diferents grups d’activitats procedix, d’acord amb el cens, a triar una persona, dins eixe grup, perquè els represente.

Si la persona més votada de cada grup, renunciara pel motiu que fora, a la delegació, este recauria en la següent persona més votada. D’altra banda, una mateixa persona no pot representar més d’un grup.

Els delegats i les delegades que siguen triats demà dimecres durant un any seran els encarregats i les encarregades de donar compte de les queixes i suggeriments de cada grup.

La cita amb les urnes la tenen demà dimecres. Podran votar des de les 10 del matí fins les 18 hores a la planta baixa del CEAM. Per a poder exercir el seu dret a vot hauran de presentar el carnet d’usuari del CEAM. Només eixe document serà vàlid per poder participar en la cita electoral.

 

1466 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!