L’Ajuntament de la Vall de Gallinera denuncia nous actes vandàlics a la senda que puja al castell de Benissili

Des del consistori valler denuncien que no és la primera vegada que es troben resten de pins i matolls que entorpixen el trànsit per eixa senda. És per això que reclamen, d’una manera contundent, que «ja és hora de dir no al terrorisme rural», que és com qualifiquen els reiterats actes vandàlics que s’hi produïxen allí. L’Ajuntament denuncia també la passivitat de les autoritats competents davant d’estos fets.

22688909_1700920253285346_8130973363898193286_nEl passat 25 d’octubre el consistori de la Vall de Gallinera canvià la foto de portada del seu perfil públic de facebook per a demanar respecte per la Vall de Gallinera. Ho feia poc després de denunciar,també a la xarxa social, la destrossa de l’entrada a la senda que porta al castell de Benissili. Una feina que havia estat fruit del treball del voluntariat que periòdicament actua a la vall per anar arreglant espais i millorar el dia a dia de les persones que hi viuen i que temporalment la visiten.

El voluntariat va actuar en l’entrada de la senda al castell de Benissili el 20 de novembre de 2016. Una feina que va transformar el dia en «molt especial per a totes i tots els que estimem la nostra Vall de Gallinera», s’afirmava des de l’Ajuntament. Este sentiment, però, contrastava amb la indignació que va provocar comprovar com algú o algunes persones havien destrossat l‘entrada que s’havia adequat feia poc més d’un any.

vall gallinera 25 octubre 2017En aquell moment l’Ajuntament de la Vall de Gallinera demanava que s’aturaren els actes vandàlics i, afegia, «els interessos personals». Així mateix, demanaven «a les autoritats competents ajuda per parar estes barbaritats».

24993654_1749342171776487_4466983652099794416_nEl passat 10 de desembre, l’Ajuntament de la Vall de Gallinera tornava a denunciar actes vandàlics en la senda que puja al castell de Benissili, a través de la pàgina de facebook. En esta ocasió s’ha taponat la senda amb restes de poda. Des de l’Ajuntament de la Gallinera denuncien, però, que no és la primera vegada que es troben resten de pins i matolls que entorpixen el trànsit per eixa senda.

Lamenten des del consistori que «les autoritats competents no fan cas a les denúncies que han interposat», el que consideren «molt trist». També denuncien que «el pitjor és que ningú veu res o no vol problemes» i per tant no denuncien i no faciliten que es puga trobar les persones que entorpixen el bon ambient que deuria haver en localitats amb una població no massa nombrosa com és el cas de la Vall de Gallinera.

Des de l’Ajuntament valler conclouen que «tots els que estimem la Vall tenim l’oblació de cuidar-la i sobretot, respectar-la» i acaben la denúncia pública que han fet a través de la xarxa social facebook amb una sentència contundent com és «Ja és hora de dir no al terrorisme rural», que és com qualifiquen els reiterats actes vandàlics que s’hi produïxen allí.

 

1629 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!