L’Institut Geològic i Miner d’Espanya celebrarà l’Hidrogeodia 2019 amb una visita a la marjal

L‘Institut Geològic i Miner d’Espanya (IGME) ha organitzat la 1a Edició de l’Hidrogeodia 2019, que es commemorarà dissabte 23 de març amb diferents activitats a vàries províncies de l’estat, sota la coordinació del Grup Espanyol de l’Associació Internacional d’Hidrogeòlegs.

La celebració a la província d’Alacant consistirà en una activitat titulada “Descobrint els brolladors del riu Bullens i el Parc Natural de la marjal de Pego-Oliva”. LHidrogeodia, és una jornada de divulgació de la Hidrogeologia i de la professió de l’hidrogeòleg, amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua, el 22 de març.

Aquesta jornada consta d’activitats gratuïtes, guiades per hidrogeòlegs i obertes a tota mena de públic, sense importar els seus coneixements en la matèria.

Els objectius de l’Hidrogeodia són dos. Per una banda, donar a conéixer les aigües subterrànies i la seua importància per al desenvolupament i benestar de la societat i per al bon funcionament dels ecosistemes.

D’altra banda, posar de manifest el paper que juguen les aigües subterrànies en un context de canvi global, tant des del punt de vista climàtic com socioeconòmic.

La visita al parc natural de la marjal serà el dia 23, com hem dit abans, des de les deu del matí fins les dos de la vesprada. El punt de trobada fixat és el naixement del Bullens, al punt quilomètric 4,8 de la carretera CV-715, a les nou i mitja del matí.

Per participar, cal inscriure´s escrivint a: ja.dominguez@igme.es.

1178 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!