L´institut de Pego amplia oferta educativa

El proper curs els alumnes de l´Enric Valor podran triar una nova opció per a l´estudi; es tracta del Grau Mitjà d´Informàtia, Administració i Gestió. La saturació d´espai a l´institut ha obligat el centre i la conselleria ha recórrer a dos aules prefabricades per a poder incorporar l´oferta. L´institut Enric Valor de Pego amplia la seua oferta formativa de cara el curs que ve amb la incorporació al seu ventall d´opcions del cicle formatiu d´Informàtica, Administració i Gestió, amb una durada de dos anys. Aquesta optativa és en realitat un canvi, una alternativa al cicle formatiu d´agrària, que no s´ha pogut dur a terme per falta d´infraestructures.

Aquesta falta d´infraestructures del centre educatiu pegolí ja va obligar a realitzar el curs d´auxiliar de comerç i venda, inclós dins el programa de garantia social subvencionat per fons europeus, al telecentre. La situació des d´aleshores no ha canviat gaire. Tot i que l´ajuntament ja ha canviat la titularitat dels terrenys on s´ubicarà el futur nou institut de la localitat, des de la Conselleria encara no s´ha posat en marxa la màquina per a començar les obres que permeten adequar les necessitats del centre a les exigències educatives de la ESO. I puga així, ampliar les optatives formatives per als propers alumnes que passen per les seues aules.

De moment, per a paliar les deficiències d´espai de l´Enric Valor, la Conselleria d´Educació, una vegada acceptada la suggerència de l´Institut i el seu Consell Escolar d´incorporar el Cicle Formatiu de Grau Mitjà d´Informàtica, Administració i Gestió, més fàcil d´adequar a les infraestructures actuals i amb més demanda entre l´alumnat; enviarà en breu dos aules prefabricades. Una d´uns 45 m2 i l´altra de 60 m2 que se situaran al fons dels terrenys dels que disposa l´institut. L´arribada està prevista en breu, ja que l´empresa encarregada està en possessió de les claus del centre educatiu per a poder procedir a la seua construcció en quant arriben els materials.
291 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!