Línies preferencials de crèdit actives per als perjudicats per les pluges d’octubre

Subdelegació de govern ha aprovat una sèrie de línies preferencials de crèdit per a les reclamacions pels danys que van ser causats per les pluges durant l’octubre de 2007. Aquestos crèdit tenen un 2% d’interès, un any de carència i es podran tornar en 5 anys. Les ajudes es podran sol•licitar fins el 25 d’abril. Totes aquelles persones que van veure les seues propietats –del tipus que siguen- afectades per les torrencials pluges d’octubre poden accedir a les línies preferencials de crèdit que ha obert la subdelegació de govern d’Alacant. Aquestos crèdit tenen un baix interès ja que l’Institut de Crèdit Oficial participa i l’interès es queda en un 2%. Es té un any de carència per començar a tornar el crèdit i un màxim de 5 anys per tornar la totalitat de l’import al que s’accedisca.

La presentació de sol•licituds es pot presentar fins el 25 d’abril i els dubtes es poden resoldre a l’ajuntament o a la cambra agrària, com explicava el regidor d’agricultura, el socialista Andreu Dominguis.

Aquestes ajudes es demanen individualment i totes aquelles persones que les van demanar rebran una carta amb els passos que han de seguir per obtenir-les. La subdelegació de govern permet, però, que encara s’aculla gent que en el seu dia no ho va fer.


501 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!