L’IES ‘Enric Valor’ comença el procés d’acollida de l’alumnat el dimecres, 14 de setembre

Les matriculacions s’estan fent a l’institut vell. Secretaria serà l’últim departament que es trasllade al nou centre educatiu. El procés d’acollida d’alumnat comença el dia 14 i finalitza el dia 22 de setembre. Tindrà lloc a la sala d’usos múltiples de l’institut vell. La data prevista per a l’inici de les classes a temps complet està marcada per al 26 de setembre en el nou centre.
El proper dimecres, 14 de setembre, s’inicia el curs escolars per a alumnat dels instituts. A Pego, enguany, eixe inici de curs serà diferent al de la majoria de centres, ja que encara no estaran a punt les noves instal•lacions i en les velles està tot pràcticament empaquetat per ser mudat fins al Passeig Michel. No obstant, tot el procés de matriculació, els diferents claustres i reunions de Consell Escolar i professorat s’estan duent a terme a l’institut del Passeig Cervantes.

D’altra banda, el professorat el dilluns que ve té claustre per a repartir horaris i grups. El dia 13 hi ha prevista una reunió del professorat sobre l’Aula Convivència i la coordinació del repartiment de material mobiliari al nou centre. Per al dia 15 hi ha reunió de tutors.

D’altra banda, el dimecres, 14 de setembre s’inicia el procés d’acollida de l’alumnat, que implica informar sobre els distints horaris i també indicar part del treball que l’alumnat ja pot anar fent a casa per tal de no perdre els 7 dies hàbils que es calcula es necessitaran per fer el trasllat total al nou institut. Eixa acollida es durà a terme a l’Aula d’Usos Múltiples de l’institut vell. El professorat, a partir d’eixe dia, a més de les activitats marcades estarà treballant en el procés de canvi de centre.

L’agenda d’eixe procés d’acollida és la següent:
– Dimecres 14 de setembre, a les 10h., 2n Batxillerat i 2n CFGM.
– Divendres 16 de setembre, a les 10h., 1r de Batxillerat.
– Dilluns 19 de setembre, a les 10h., 4t ESO A i B; a les 11’30h., 4t ESO C i DIVER 2; a les 13 h., PQPI 2 i 1.
– Dimarts 20 de setembre, a les 10h., 3r ESO A i B; a les 11’30h., 3r ESO C i D; a les 13h., 3r ESO E i DIVER 1.
– Dimecres 21 de setembre, a les 10h., 1r ESO A; a les 11h., 1r ESO B; a les 12h. 1r ESO C.
– Dijous, 22 de setembre, a les 10h., 2n ESO A; a les 11., 2n ESO B; a les 12h., 2n ESO C.

NOTA: A l’alumnat de primer cicle (1r i 2n d’ESO) se’ls lliurarà una agenda.

Pel que fa al transport escolar, des de la Direcció de l’Institut s’informa que el transport col•lectiu farà horari normal del curs a partir del dilluns, 26 de setembre, un horari que contemplarà que l’entrada a classe és a les 8 del matí i l’eixida a les 15h.

Pel que fa al transport provisional per als dies d’acollida, l’alumnat de la Vall de Gallinera tindrà transport els dies 14, 19, 20, 21 i 22. Pujaran a l’autobús a les 9’30h., en el seu poble i arribaran a les 10h., al centre vell. Així mateix, tornaran a casa a les 13h.

Pel que fa a l’alumnat que ve dels altres pobles, tindrà transports els dies 19 i 20, ja que només acudeixen els alumnes de 3r i 4t d’ESO en transport gratuït. L’eixida dels seus pobles serà:
– Castell de Castells, a les 9h.
– Vall de Laguar, Alcanalí i Parcent, 9’15h.
– Orba i altres, a les 9’30h.
La tornada d’aquest autobús serà a les 14 hores.
602 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!