El Pego empata front al Cullera en la seua estrena al Cervantes

Els rogets aconseguien eixe empat, 1 a 1, a cinc minuts del final del partit. D’altra banda, en pilota valenciana, hui dimarts es disputen dos grans partides en el trinquet d’Oliva. Recordem també que dijous que ve hi ha reunió informativa del bàsquet a les 18:45 hores a la Casa de Cultura.
El conjunt que dirigeix Diego Miñana, el primer equip del Pego CF, s’enfrontava, dissabte passat, en la seua estrena al Cervantes, a l’equip amb més pressupost de la lliga de Regional Preferent, el Cullera CF, que aspira a estar entre els tres primers de la taula. I davant eixe gran rival els rogets aconseguien un empat, 1 a 1, i un gran punt que el Pego CF aconseguia a falta de cinc minuts perquè s’acabara el partit davant d’un Cullera que no va ser capaç de matar l’encontre i va acabar pagant-ho.

En la primera part els visitants van aconseguir avançar-se en el marcador amb un gol de Jorge Díaz poc després de la mitjana hora. Auriña i Ernest per part del Cullera i David per als visitants van ser els que més perill van crear, però el marcador no va passar, en eixa primera part, del 0-1.

En la segona meitat els de la Ribera Baixa no van aprofitar les seues ocasions, com una de Serrano i una altra d’Auriña, i van acabar pagant-ho quan Néstor va aprofitar la seua per a batre David i establir la igualada. Abans d’arribar al xiulit final, Pomer va desaprofitar una clara ocasió que podria haver tornat a avançar els visitants després d’una falta lateral.

No obstant, no va ser així i el Pego va sumar un nou empat en el seu segon partit de lliga, en la seua estrena al Camp Cervantes. El tècnic roget, Diego Miñana, va considerar aquest resultat d’ “important i just”, ja que després del complicat estiu que han passat estan aconseguint punts enfront de rivals que estaran dalt.

Durant el partit va haver moltes targetes grogues, pel que fa als locals la van veure Antonio, Lucas, Faus i Néstor; en el cas dels visitants van ésser amonestats Juanito, Carlos, Joan i Serrano.

No deixem el futbol per a donar compte que la Directiva del Pego CF informa que els passes de soci del Pego CF per als pares dels jugadors del futbol base, tenen una quota de 40 Euros. Els passes generals, tenen una quota de 60 euros aquesta nova temporada, 2011/2012. Finalment, els passes per als jubilats és de 40 euros.

Passem a una altra modalitat esportiva, la pilota valenciana perquè, hui dimarts hi ha grans partides al trinquet d’Oliva. D’una banda s’enfrontaran MATA (Oliva) i ARNAU (Orba) de roig Vs MURILLO (Oliva) i NESTOR (Pego) de blau. A continuació la partida enfrontarà CARLOS I MORO Vs MALONDA I COETER II.

Així mateix, recordem que el dijous, 15 de setembre, hi ha reunió informativa del Club de Bàsquet Pego dirigida a tots els pares i les mares que hagen inscrit els seus fills i filles a l’escola de bàsquet. Serà a les 18:45 hores a la Casa de Cultura de Pego.