L’exposició Art Jove a la Marina inicia a Pego el seu recorregut per la comarca

La Xarxa Jove de la Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta ha organitzat la segona edició de la mostra col·lectiva Art Jove a la Marina, la qual reuneix obres d’artistes de la comarca de 16 a 30 anys d’edat. Un projecte que compta amb dos vessants: una exposició d’obres d’interior i una mostra d’obres a l’aire lliure.

Pel que fa a l’exposició d’interior recull les obres d’un total de 12 joves de la Marina Alta en les modalitats de pintura, escultura, dibuix digital, fotografia i il·lustració. Són Andrea Morell Sirerol, de Pego; Mairen Alejandra Rendón, Miguel Angel Buigues Ros, Mónica Torres, Elena Reduan Bas i Inés Serrat Ferrer, de Xàbia; Laura Carrió Simó i Nelly Carrio Simó, de Pedreguer; Sara Ferrando Junqueras de Teulada-Moraira; Tardor, de Dénia; Aitor Pérez del Arco, de Calp; i Fernando Olivencia Marín de la Vall de Laguar.

L’exposició recorrerà diferents sales arreu la comarca. La primera d’elles a Pego, al Centre d’Exposicions del carrer Hospital, on es podrà visitar del 13 de gener a l’11 de febrer. La inauguració tindrà lloc divendres a les set de la vesprada.

A febrer l’exposició passarà a la Seu universitària de Benissa, on estarà fins al mes de març, que viatjarà a Ondara, a la Casa de Cultura. A finals d’abril la mostra Art Jove a la Marina serà instal·lada al Casal de la música de Gata de Gorgos. Posteriorment, al mes de maig, visitarà Teulada-Moraira. Estarà a l’espai La Senieta fins a juliol, mes en el qual passarà a la Casa de Cultura de Pedreguer. Durant el mes d’agost l’exposició estarà a l’edifici de Joventut a Dénia, i, finalment, el mes de setembre es podrà visitar a Ca Lambert a Xàbia.

Pel que fa a les obres d’exterior, el projecte comarcal compta amb dos participants en la modalitat de grafiti. Franc Pedro farà la seua obra a Gata de Gorgos i Joan Moragues a Senija, durant aquest mes de gener.

Un dels objectius d’aquest projecte artístic és sensibilitzar a tota mena de públic sobre la dedicació i l’entrega dels joves artistes de la nostra comarca, a més de visibilitzar la seua capacitat creadora.

566 Visites
Hola!!