L’èxit de participació a les Festes de Pego 2012 augura continuïtat en el concepte de cara a l’any que ve

La idea de concentrar les festes al llarg d’una setmana sense fer coincidir actes i en horaris en què la gent puga acudir, són les bases de l’organització de la Fira d’enguany des de la Regidoria de Festes amb la col•laboració d’altres regidories i associacions.
Només fa dos dies que Pego ha finalitzat les seues festes patronals i de Moros i Cristians amb la sensació d’excel•lència. Perquè, tot i la situació de crisi general que es viu, l’esforç per part de la regidoria de Festes i per part de la Junta Central de Moros i Cristians i les capitanies de 2012, Templàries i, sobretot, Alaçdrach, amb els seus boatos, a més de la resta de filades, han aconseguit que la gent acudisca a les diferents activitats proposades i s’oblide per unes hores dels seus problemes personals deixant-se portar.

Com ahir van dedicar tota l’hora del primer ‘Castells d’arena’ a repassar la festa de Moros i Cristians, hui a l’Informatiu hem volgut conèixer l’opinió del regidor de Festes sobre el primer any de Festes organitzades, íntegrament, per ell i el seu equip, ja que recordem que l’any passat va ser un any de transició i el gruix de les Festes va estar organitzat pel regidor anterior, Ricardo Cabrera.

Raül Tamarit apuntava a “un balanç positiu”, tenint en compte que “enguany era un any de canvis”, potser el més assenyalat, la supressió dels bous a la programació de Festes.

Entre els canvis proposats per la regidoria de Festes actual, concentrar el desenvolupament d’activitats al llarg d’una sola setmana. A més, explicava Tamarit, que la intenció també era que “hi hagués durant tot el dia activitats”. Escoltem el seu repàs:

S’intuix, per les paraules del regidor de Festes que l’any que ve els tirs aniran pel mateix camí, una circumstància que confirmava el mateix Raül Tamarit, “perquè trobem que ha funcionat bé”. Tot i que assegurava que “hi ha coses que haurem de millorar”. Agraïa el regidor “a tota la gent que va participar a tots els actes” i recordava que “nosaltres treballem tot l’any perquè la gent gaudisca d’estos dies de festes”.
691 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!