‘La marjal, terra d’aigua’, una iniciativa del Parc Natural per a conèixer-lo millor

Cada dijous el personal del Parc Natural de la Marjal Pego-Oliva realitzarà visites guiades gratuïtes per donar a conèixer l’aiguamoll en esta època. Es necessita inscripció prèvia per a poder assistir a les visites. Es pot fer telefonant al 96 640 02 51. La propera visita és 5 de juliol des de la Tourist Info de Pego a les 8:30h.
Diuen els experts que la marjal “té mil cares” perquè estes no es reduixen només als canvis d’estació, sinó que es multipliquen per cada instant que passa. És per això que, tot i que la visitem una vegada i una altra, si parem atenció, sempre trobarem alguna cosa distinta al seu si.

Aqueixes mil cares de la marjal s’estenen sobre la fauna que inunda l’aiguamoll. Una fauna que agraix el verd que inunda les riberes dels rius i els camps d’arròs. A més agraix la netedat i la frescura de les aigües del Bullent i el Racons al seu pas pel parc natural.

Tot el que amaga la marjal al seu si, cada detall que per a nosaltres pot passar inadvertit, el personal del parc ens ajuda a focalitzar-ho i interpretar-ho, transformant el que fins aleshores era insignificant per a nosaltres en poesia.

A l’estiu la iniciativa de la direcció del Parc Natural per a donar a conèixer el regal que oferix la marjal de Pego-Oliva es traduix en la campanya ‘La marjal, terra d’aigua’ que va començar a mitjan juny i duraran fins el 13 de setembre. Cada dijous hi ha programades visites guiades que s’inicien a les 8:30h., del matí des de la Tourist Info de Pego o d’Oliva, alternant-se cada setmana. La propera eixida té lloc este dijous, 5 de juliol, des de la Tourist Info de Pego. Per a assistir a estes visites és necessari inscripció prèvia. Es pot fer al 96 640 02 51, al 679 19 52 27 o entrant al web parquesnaturales.gva.es
694 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!