La matriculació a l’Escola d’Estiu quasi triplica les expectatives de la regidoria d’Esports

L’estimació era d’una seixantena de matriculacions, finalment, però, han estat de més de 140. La majoria d’elles, per a un mes. I és que enguany la regidoria donava opció a matricular per tres període, quinze dies, un mes o un mes i mig.
Amb el mes de juliol s’acaben les Festes de Pego, la gent agafava els “trastos” i se’n baixava al mar a estiuar, començava ‘Ones d’Estiu’, el magazine dels mesos de calor de Ràdio Pego i també ho feia l’Escola d’Estiu. L’inici d’esta proposta, que enguany barreja esport i altres tallers, ha superat, amb escreix, les expectatives de participació. La regidoria d’Esports havia calculat una seixantena de matriculacions i finalment han estat superiors a 140, més del doble, com informava el regidor de l’àrea, Raül Tamarit.

La regidoria d’Esports enguany ha apostat per diversificar el període d’assistència a l’Escola d’Estiu oferint períodes de 15 dies, un mes o mes i mig. Fonts municipals han assenyalat a Ràdio Pego que la majoria de matriculacions tenen un mes de durada. Així mateix, han indicat que moltes de les famílies que han matriculat els seus fills o filles per un període de quinze dies deixen la porta oberta a acabar el mes, si la reacció dels participants és positiva.
715 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!