L’estiu no salva el turisme rural de Pego, L’Atzúbia i La Vall d’Ebo

La crisi torna a marcar registres històrics en negatiu. L’ocupació dels allotjaments turístics no arriba al 30% de la seua capacitat. Les cases rurals han estat pràcticament buides al juliol.
A principis del mes de juliol els empresaris de cases rurals estaven preocupats per l’escassa ocupació que tenien, esperaven les reserves d’última hora com l’any passat, però no ha sigut així. Els hotels i apartaments turístics han tingut un 30% d’ocupació i les cases rurals han estat pràcticament buides.

Malgrat tot, les dades són un poc més optimistes per a este mes d’agost, ja que les previsions són del 50%. Els apartaments són els únics que arriben a fregar el 100%. Tot apunta que el considerable descens que s’ha produït ha estat causat perquè els turistes nacionals, que són els que més llogaven cases rurals, han reduït les estades fora de casa. A més, des de la Tourist Info de Pego, L’Atzúbia i La Vall d’Ebo s’apunta que, segons les enquestes que realitzen, la majoria de turistes que passen les seues vacances ací, ho fan en un habitatge en propietat, d’amics o familiars.

D’altra banda, a l’oficina de turisme les estadístiques revelen que al juliol, dels turistes nacionals, el 55% dels que ens visita és del territori valencià i un 25% de Madrid. Dels turistes internacionals, un 37% són francesos, el 28% són anglesos, i només un 12% són alemanys. Pel que fa al mes d’agost, hi destaca una xifra significativa: les visites de francesos han repuntat i arriben al 25% del total, un 45% dels turistes estrangers.
613 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!