Del 2 al 30 de setembre queda establert el període de matriculació a l’Escola d’Adults de Pego

Els cursos que es realitzen al Centre Municipal de Formació de Persones Adultes de Pego estan orientats a l’obtenció dels títols de Graduat Escolar (1r cicle d’ESO) o Graduat Escolar en ESO (2n cicle d’ESO) i els títols de coneixement del valencià de la JQCV, així com per a accedir als cicles de FP de grau mitjà. També organitza tallers de dibuix i pintura, restauració de mobles vells, manualitats, ball i teatre.
L’Ajuntament de Pego, com tots els anys, organitza per mitjà de l’escola
d’adults FPA cursos i ensenyaments conduents a l’obtenció de la titulació bàsica, dirigida a les persones que es troben a l’atur o aquelles amb contracte de formació i altra gent adulta que no tenen la titulació necessària i que els demanen per a apuntar-se a les borses de contractació.

Estos ensenyaments estan orientats per a l’obtenció dels títols de Graduat Escolar (1r Cicle ESO) o Graduat Escolar en ESO (2n Cicle ESO) i els títols de coneixements del valencià de la JQCV. Així com per a accedir als cicles de Formació Professional de Grau Mitjà.

També es fomenta la integració tant dels immigrants com dels residents estrangers, amb cursos que van des d’alfabetització i neolectors, a cursos que donen a conèixer les nostres llengües oficials: el valencià i el castellà, i la nostra cultura.

El Centre Municipal de Formació de Persones Adultes de Pego també organitza tallers par a l’aprofitament de l’oci com el de DIBUIX i PINTURA, RESTAURACIÓ DE MOBLES VELLS, MANUALITATS, BALL I TEATRE on es pot admirar i desenvolupar tot l’art i la destresa que tots tenim amagats, a més, de crear un ambient on tot el món participa i conviu.

Des de l’any passat, i degut a les retallades en educació que està duent a terme la Conselleria, per a poder mantenir la continuïtat dels tallers que tant d’èxit tenen, l’Ajuntament de Pego va acordar instaurar un preu mínim de matrícula pels mateixos. La matrícula que es pot pagar en dos terminis i de la següent manera: Preu del curs = 100€ (50€ al principi del curs i 50€ durant el mes de gener). Els matriculats en un curs optaran a un 10% de descompte per cadascun de la resta de cursos als que vulguen assistir.

El període de presentació de sol·licituds per a la matrícula del curs escolar 2013/2014 queda establert de dilluns a divendres des del 2 fins al 30 de setembre a la segona planta de l’ajuntament d’11 h. a 14 h. i també, a partir del 16 de setembre, de 19h a 21h al centre educatiu Pérez Ramos.
875 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!