La rampa d’accés al Passeig Cervantes, prevista per a després de l’estiu

És almenys el que va expressar l’alcalde de Pego en l’últim plenari d’agost. S’ha previst setembre per respectar els negocis que d’estiu funcionen al Pla de la Font. El Bloc-Compromís defensava que les obres es feren a l’agost aprofitant que no hi ha tants xiquets a la zona.
Des del plenari d’abril que l’Ajuntament de Pego disposa de 91.000 euros procedents de finançament afectat. El destí d’eixos diners es va definir durant el plenari d’abril. Part de les obres ja estan fetes com és el cas de la porta d’entrada al consistori que és d’obertura automàtica, el jardí que rodeja la font de la plaça de l’ajuntament o el mobiliari de la Plaça de l’Antic Regne de València. Per la data d’execució d’un dels projectes inclosos en eixes inversions, la construcció d’una rampa d’accés al passeig Cervantes perquè hi puguen accedir totes aquelles persones amb mobilitat reduïda o carros de bebés, de compra o altres, s’insteressava el Bloc-Compromís durant el plenari ordinari d’agost. Conxa del Ruste suggeria que el mes d’agost seria interessant perquè ara no hi ha xiquets jugant per allí.

L’alcalde de Pego, Enrique Moll, li contestava que justament havien pensant el contrari, començar les obres passada la temporada estival “perquè tot el món està gaudint del passeig”.

Donades les explicacions, del Ruste considerava raonables les explicacions i demanava que les obres s’executaren el més ràpidament possible per evitar al màxim qualsevol perill.

Amb el que resta dels vora 91.000 euros d’inversions està projectat realitzar una ampliació de nitxos del cementeri, comprar llibres nous per a la biblioteca i l’arxiu i també comprar material informàtic.
685 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!