L’Escola de Música obri el termini de matriculació

L’agrupació musical de Pego compta amb una escola de música per tal de formar i ensenyar a tots aquells que vulguen aprendre el llenguatge musical. Ofereixen ensenyament a partir de 0 anys amb tallers de nadons, grau elemental de música i classes per a adults.

A més, l’escola de música de l’agrupació musical de Pego també ofereix formació d’instruments clàssics, de banda, moderns i populars.

El període de matrícula ja està obert i per tal de fer la sol·licitud corresponent pots visitar el musical situat al Carrer Ràfol d’Almunia, nº4. L’horari és el següent:

Avui, dimarts 3, el dijous 5 i el pròxim dilluns, 9 de setembre de 17:00h a 19:00h de la vesprada l’escola de música estarà oberta per tal que es puguen realitzar les matrícules i a més, rebre infroamció sobre horaris grupals. Per al dilluns 9, hi haurà reunió a les 18:00h de la vesprada per als pares i alumnes que es matriculen en alguna especialitat instrumental.

Per al pròxim dijous, 12 de setembre, a les 18:00h de la vesprada hi haurà entrega d’horaris d’instruments i reunió dels alumnes amb el professorat per escollir horari. Des de l’escola musical s’ha informat que l’horaria d’instrument s’escollirà segons l’ordre d’entrega de matrícula.

Per a més informació pots visitar el web escolamusicapego.es o telefonar al 96 557 28 02 .

1268 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!