Les visites turístiques a Pego i les Valls augmenten

Encara no ha acabat l’any i l’oficina de turisme ja ha rebut el mateix nombre de visites que durant tot 2006. El mes de major afluència va estar agost, a un 20% més de visites, arribant a les 808 consultes. El 60% dels interessats en conèixer Pego i Les Valls han estat estrangers. Pego i Les Valls cada vegada són coneguts per més gent, això almenys és el que indiquen les xifres que ha facilitat l’oficina de turisme. Els encants d’aquest indret del món no deixen d’encisar tothom que s’apropa a la costa. La Tourist Info ha tingut 4.000 consultes, el que en visites es traduiria en 15.000 les persones que han passejats per Pego, per les Valls i pels seus voltants. A falta de mes i mig per a acabar el 2007 ja han passat per l’oficina de turisme el mateix nombre de visites que durant tot 2006. L’augment més significatiu es va registrar a l’agost, on durant l’any passat es van realitzar 673 consultes i enguany han estat 808, un 20% més.

En quant a la nacionalitat dels visitants que han passat per la Tourist Info, són un 40% espanyols (la meitat de la Comunitat Valenciana, seguits per gent procedent de Madrid i Catalunya) i un 60% estrangers (un terç arribats del Regne Unit, seguits de prop per França, Alemanya, Bèlgica i Holanda). És significatiu l’augment de visitants francesos durant l’estiu. La visita d’anglesos i alemanys està més bé desestacioanalitzada ja que es produeix durant tot l’any. En quant a demandes d’informació, allò pel que més s’interessen els visitants és per tots els atractius turístics de Pego i la zona d’interior, el parc natural i les festes.

A part de les consultes presencials, des de l’oficina de turisme es crida l’atenció sobre les consultes telefòniques, per correu electrònic o per correu postal. D’aquest últim destaquen les demandes d’informació d’habitants de la Comunitat Valenciana, Madrid i Catalunya. De fora d’Espanya, han demanat fullets des de França, Regne Unit i Bèlgica, i com a curiositat, també s’ha enviat documentació turística a Hongria, Brasil, Malta, República Txeca, Austràlia i Canadà.

D’altra banda, la Tourist Info estarà present a la Fira de Comerç que se celebra a Pego durant el cap de setmana de l’1 i 2 de desembre al municipi. Allí, a part de donar informació turística, es posarà a la venta els souvenirs que la regidoria de turisme ofereix als turistes interessats en obtenir algun record de Pego i les Valls, és a dir postals, bandoleres, clauers, samarretes i pòsters.

688 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!