La Fira de Comerç més activa en 2007

En la seua quarta edició aquest esdeveniment guanya adeptes entre els comerços i les empreses de Pego. Fins a 24 hi haurà representats i 16 seran les associacions que també es podran veure en el conjunt del recinte que enguany es desplaça al Pla de la Font i al Passeig Cervantes per qüestions de capacitat. S’esperen 30.000 persones durant l’1 i 2 de desembre. L’èxit de la Fira de Comerç, a les darreries de l’any, avalen l’organització d’aquesta quarta edició en la que la novetat més visible és el canvi d’ubicació i l’avançament de les dates de realització. Serà l’1 i el 2 de desembre per tal d’evitar fuga de públic que aprofite el pont per a escapar a altres llocs. Pel que fa al canvi de lloc, aquest s’ha degut a l’augment de places sol•licitades per a exposar, el que va suposar haver de buscar un espai més ampli que el Mercat Municipal o la Plaça de l’Antic Regne de València, com explicava la regidora de comerç, la socialista Pepa Sendra, que alhora anunciava que el Pla de la Font ha estat el lloc escollit per a ubicar la doble carpa que donarà cabuda a 24 estants on hi haurà representat un poc de tot el que es pot trobar a Pego.

En aquesta quarta fira el dinamisme també serà ben visible per als adults i sobretot, per als més menuts. Durant els dos dies aquelles persones que s’acosten fins el Pla de Font podran participar en tallers florals o veure balls, els de menys edat podran aprendre a cuinar o a jugar a tennis o simplement passar una bona estona en els castells d’aire que també hi haurà al voltant de les instal•lacions. I alguna proposta més que està acabant de detallar-se, però de la que donava algun detall la regidora de comerç, una ruta de tapes gratuïtes pels bars del centre del poble. Tu demanes una cervesa o un vi i ells et posen la tapa.

Les raons d’aquesta afluència massiva d’estants, la relaciona Alícia Carbonell, agent de desenvolupament local de Creama, en les ganes que tenen els comerços i les empreses de Pego d’ensenyar al públic el seus productes i de participar en els actes locals. Actes com la Fira de Comerç que permeten que Pego transpasse les barreres del seu terme municipal per a arribar a altres poblacions de la comarca.

Des de l’Associació de Comerciants de Pego el seu vicepresident, Manolo Requena, apunta a què el factor que ha dut a augmentar el nombre de comerços a la Fira és una renovada visió comercial al col•lectiu. Aquest esdeveniment anual els permet promocionar-se conjuntament, donar que parlar i exhibint-se. Des de l’Associació també es considera que aquestes iniciatives ajuden a que la imatge de Pego siga més bona a nivell general. Així mateix avancen que a Nadal hi haurà un concurs d’escaparatisme per a fomentar la imaginació dels comerciants i atraure la mirada dels possibles clients.

La Fira de Comerç s’ha sufragat de la següent manera: el 45% del pressupost ha estat aportat per l’ajuntament, el 17% per l’àrea de Foment de la Diputació d’Alacant, el 16% l’aporten els comerços participants i el 12% restant el complementa la Conselleria de Comerç. Des de l’organització de l’esdeveniment es preveu una afluència de fins a 30.000 persones durant els dos dies de Fira de Comerç que s’inaugurarà el dissabte a les 12 del migdia i estarà oberta al públic fins les 9 de la nit. El diumenge obrirà les portes a les 10 del matí i també finalitzarà a les 9 de la nit. Durant els dos dies la carpa doble a l’interior de les quals estaran distribuïts els 24 estants comptarà amb seguretat privada.
678 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!