Les Quintades de Pego proposen ‘Holi Sun Pego’ per tancar les Festes 2017

Volen transformar la festa dels quintos, en la festa de les Quintades i la proposta d’enguany, per a dissabte 1 de juliol, és gaudir del Holi Sun, una festa de benvinguda de l’estiu amb els colors consolidats de la primavera. Una festa pensada per a totes les edats i condicions que s’iniciarà a les 19.30h i finalitzarà a les 5h. El punt neuràlgic del Holi Sun Pego serà el passeig Michel (al Clot). Les quintades organitzadores, principalment la del ’67, han preparat un kit amb un preu de 8€ que inclou samarreta i dos borses de pols. Les entrades per a participar al Holi Sun Pego es poden adquirir a la Casa de Cultura i al carrer Sant Jaume, nº13 (ací en horari de 18 a 21 hores fins divendres 30 de juny). Part dels beneficis del Holi Sun Pego aniran destinats a Obrint Camí.

Colors.ImpresosLes festes patronals de Pego, pròpiament dites, ja han finalitzat. No obstant, dijous i divendres l’Espai Veïnal Antic Institut ofereix un bon nombre d’activitats dins el seu programa de festes populars i… dissabte, 1 de juliol… Fi de festa amb una nova proposta de la festa dels quintos que enguany s’amplia per a convertir-se en la festa de les Quintades. No serà com la que té lloc a altres pobles de la rodalia (normalment amb menor població), sinó que l’organització ha pensat en celebrar un Holi Sun Pego.

Entrada impresaL’organització, ha corregut a càrrec de diverses quintades, tot i que la idea inicial, la festa 19554177_127873457798456_7123539013638938545_nHoli Sun Pego, va nàixer de la del 1967, de la gent que enguany complix 50 anys, una colla de gent amb una energia desbordant. Que ha volgut que dissabte 1 de juliol Pego li reta una festa de benvinguda a l’estiu, amb els colors consolidats de la primavera com a protagonistes.

Holi Sun Pego serà, per tant, una barreja d’alegria, diversió, música i dansa, a partir de la unió de colors distints llançats a l’aire com a símbol de llibertat, però també de pau, unió, alegria i amor.

Holi.ColorsHoli Sun Pego està pensat per a totes les edats i condicions, per això s’inicia a les 19.30 hores i durarà fins les 5 de la matinada. El punt neuràlgic és el passeig Michel. Pel trajecte, però, els i les participants, poden començar a llançar la pols de colors. De fet, l’organització desitja que «la festa comence amb la baixada i recorregut, bé caminant o bé corrent, pels següents carrers: c/ Duanes, c/ Enrique Monzonís Domingo, c/ Polseguera, c/ Josep Lluís Albinyana Olmos fins arribar al punt final que serà el passeig “Michel”». Recomanen que us protegiu amb ulleres de sol.

19510343_127203204532148_6313310552501391299_n (1)Les quintades organitzadores han preparat un kit, amb un preu de 8€, que inclou samarreta i dos borses de pols. holi sun cartellLes entrades per a participar al Holi Sun Pego es poden adquirir a la Casa de Cultura i al carrer Sant Jaume, nº13 (ací en horari de 18 a 21 hores fins divendres 30 de juny).

Podeu seguir tot allò relacionat amb Holi Sun Pego a facebook o Instagram.

En participar al Holi Sun Pego estaràs compartint una bona estona de festa amb amistats i gent coneguda de totes les edats! A més, estaràs ajudant a l’associació de persones amb discapacitat de Pego, L’Atzúbia i les Valls, a Obrint Camí, perquè part dels beneficis del Holi Sun Pego seran per a ells i elles.

 

1916 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!