Les proves d’accés als cicles formatius d’FP seran l’1 i el 2 de juliol

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha convocat les proves d’accés a grau mitjà i grau superior els pròxims dies 1 i 2 de juliol.

Les proves d’accés als cicles d’FP seran presencials si les autoritats sanitàries ho permeten. Es tindrà en compte la distància de seguretat entre els aspirants i es duran a terme els protocols de desinfecció i neteja tant en l’alumnat com en el professorat.

Els exàmens de grau mitjà es faran en tots els centres docents públics que imparteixen aquesta etapa. I els exàmens de grau superior es faran als centres que ofereixen cicles relacionats amb l’opció triada.

El termini d’inscripció és del 25 al 29 de maig. Per evitar desplaçaments davant la situació de la pandèmia de la COVID-19, la Conselleria d’Educació dona la possibilitat de fer la inscripció per correu electrònic a la secretaria dels contres docents on es vol fer la prova.

Les persones interessades en enviar la sol·licitud poden trobar tota la informació necessària en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. A la web de Ràdio Pego us facilitem l’enllaç on s’especifiquen els centres docents examinadors, l’adreça i el correu electrònic del centre per a enviar la sol·licitud i la documentació requerida.
708 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!