El plenari ordinari del mes de maig serà demà per videoconferència

A l’igual que es va fer al mes d’abril, els membres de la corporació municipal participaran demà en la sessió ordinària a través de la plataforma digital Zoom.

La convocatòria d’aquesta videoconferència està fixada per a les set de la vesprada i en la part resolutiva inclou deu punts. Entre ells, la proposta de l’equip de govern de canviar la data del segon dia festiu local per la suspensió de les festes locals a tenor de la crisi sanitària provocada per la pandèmia del coronavirus. En un principi, a més del Dia de la Crosta, a Pego s’havia fixat com a festiu local l’1 de juliol, el dia de l’Ecce Homo.

Com que enguany les festes patronals no se celebraran, l’equip de govern ha proposat canviar aquest festiu i traslladar-ho al dilluns 7 de desembre per a fer un pont de quatre dies, junt amb el dimarts 8 de desembre, festiu de la Immaculada.

En la comissió informativa en què es va tractar l’assumpte, celebrada dijous passat, els partits de l’oposició van es van mostrar disposats a recolzar la proposta, segons ha indicat l’alcalde i regidor de Festes, Enrique Moll.

Altres assumptes que seran abordats demà en la part resolutiva del ple, són la revisió de preus del contracte de recollida i transport de residus sòlids urbans i un reconeixement de crèdits. També es debatrà quatre mocions presentades pels grups municipal de Ciudadanos, partido de la ciudadanía.

En la part d’activitat de control només s’inclou dos punts. En el primer es donarà compte de les resolucions dictades des de la darrera sessió ordinària. I, en el segon, es donarà compte de l’informe de fiscalització d’Intervenció.
984 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!