L’Ajuntament amplia les terrasses dels bars i restaurants perquè puguen ficar més taules

La Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme està estudiant un per un els casos dels bars, restaurants i establiments que tenen previst tornar a obrir el dilluns, dia 11, en entrar en la Fase 1 del desconfinament.

Segons l’ordre ministerial publicada en el BOE el diumenge, els establiments tan sols podran fer servir el 50% de la superfície de les seues terrasses per tal de garantir que es mantindrà la distància de seguretat entre els clients.

El regidor de Promoció Econòmica, Ricardo Sendra, ha explicat que la intenció de l’Ajuntament de Pego és que els hostalers puguen mantindre el nombre de taules que utilitzaven abans de la crisi sanitària, per tal que inicien la recuperació de l’activitat econòmica en les millors condicions. Així doncs, es pretén ampliar la superfície de les terrasses dels bars i restaurants del municipi en un 200%, dins de les possibilitats. Es garantirà, en tot cas, la seguretat dels treballadors, dels clients, així com dels vianants i el pas de vehicles.

Ricardo Sendra ha fet una crida perquè tots els propietaris dels establiments d’hostaleria de Pego es posen en contacte amb l’Ajuntament per a analitzar el seu cas.

1686 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!