Les falles 2020 de Pego se celebraran l’any que ve

Les Presidentes i els Presidents de les tres Comissions falleres de Pego i el responsable de Falles de l’Ajuntament, el regidor Juan José Arbona, s’han reunit aquest cap de setmana telemàticament i han acordat per unanimitat l’aplaçament de les falles 2020 a l’exercici faller 2021 en la seva data habitual del 15 al 19 de març. A més, s’acordà des de les tres comissions falleres que tots els càrrecs de 2020 es mantindran per a l’any que ve.

Les comissions falleres pegolines expliquen que aquesta decisió s’ha pres després de valorar les dates proposades amb anterioritat. Setembre i octubre havien segut els mesos elegits per a la celebració de les falles 2020, però «No aporten confiança per la possibilitat d’un nou rebrot del virus per eixes dates. I per tant, dificulten la contractació segura de tot el que es necessita per a celebrar les Falles», expliquen. Al llarg de la reunió també es va fer menció dels monuments fallers que, aquest any, no han pogut ser plantats i assenyalen que per a l’any que ve «Es plantaran els monuments que no van poder eixir al carrer en març de 2020».

Els presidents i les presidentes de les tres comissions falleres han ressaltat en el seu comunicat la importància de la salut en aquests moments: «Aquesta decisió es pren amb responsabilitat, prioritzant sempre la salut de la població, sent conscients de la dificultat econòmica que pot esdevenir aquesta crisi sanitària». El col·lectiu faller segueix treballant per poder celebrar unes falles 2021 amb tots els actes que comporta aquesta festa.

 

 

 

 

 

 

 

1299 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!